Hegnsbeslag

De rigtige hegnsbeslag og skruer er alfa og omega, når du skal sætte hegn op. Her på siden finder du et bredt udvalg beslag og skruer til hegn i den bedste kvalitet – så du så vidt muligt kan sikre dig, at dit hegn bliver både flot, stabilt og langtidsholdbart.

Find gode skruer og hegnsbeslag her

Du har formentlig gjort dig grundige overvejelser omkring dit valg af havehegn – men hvad med beslagene og skruerne? De er mindst lige så vigtige som selve hegnet. Hegnsbeslagene og skruerne er nemlig blandt andet med til at sikre, at dit hegn er stabilt og står længe.

Derfor skal du købe hegnsbeslag og skruer på Bilka.dk:

  • De rette skruer giver et stabilt hegn, der står længst muligt

  • Vælg imellem mange forskellige slags materialer og typer

I vores store udvalg her på Bilka.dk finder du flere forskellige slags hegnsbeslag og skruer. Det gælder både type og materiale, da du bl.a. kan vælge imellem varianter i rustfrit stål og forskellige typer af galvaniseret stål.
 

Vælg de rigtige beslag og skruer til hegnet

Hvilke beslag og skruer, du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvilket hegn du skal opsætte. Det er endvidere et spørgsmål om, hvordan hegnet skal sættes op. Der er nemlig selvsagt forskel på, hvilke beslag der er det ideelle, hvis det er et hjørnehegn eller et lige hegn. I udvalget finder du bl.a. hjørnebeslag, L-beslag og beslag til læhegn.

Når du skal købe beslag, skal du endvidere beslutte dig for hvilket materiale, som beslagene skal være i. I udvalget finder du bl.a. beslag i galvaniseret og i rustfrit stål. De to ståltyper adskiller sig bl.a. ved udseendet, da rustfrit stål typisk er helt blankt og derfor kendetegnet som "den blanke type".

Galvaniseret stål er derimod noget mere groft, hvilket skyldes galvaniseringsbehandlingen. Af denne årsag er denne stål kendetegnet som "den grove type". Begge ståltyper er yderst hårdføre, men den galvaniserede stål udmærker sig desuden ved at være så godt som vedligeholdelsesfrit.
 

Køb hegnsbeslag og skruer på Bilka.dk

Når du har valgt de hegnsbeslag og skruer, der bedst matcher dine behov, kan du bestille dem hjem online fra siden her allerede i dag. Mangler du flere elementer til dit hegn? Udover et stort udvalg af forskellige typer af hegn, finder du også et væld af godt hegnstilbehør på Bilka.dk. Så kan du få et flot, stabilt og ikke mindst langtidsholdbart hegn - lige det hegn, du vil få mest glæde af.

Hvis du mangler gode råd til selve opsættelsen af dit hegn, kan du blive meget klogere i vores guide om, hvordan du sætter hegnet op. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!