Plankeværk

Her på siden finder du vores samlede udvalg af gode plankeværk i forskellige stilarter, materialer og størrelser. Vælg bl.a. imellem diverse plankehegn og klinkehegn samt forskellige løsninger, med alt fra separate afslutningsprofiler og ekstra fag, til hele pakkeløsninger med plankeværk indeholdende op til flere hegnsfag og stolper. Se udvalget her og bestil dit klinkehegn online i dag.

Afskærm med et klassisk plankeværk

Hvis du skal have skærmet af i haven, omkring terrassen eller et andet sted på din grund, er et plankeværk et klassisk og sikkert valg. Med plankeværket får du et smukt hegn af planker eller klinker, der skærmer af og kan sikre, at alt fra vind til nysgerrige blikke fra omverdenen ikke trænger ind i haven. Du kan ligeledes skabe en hyggeligere have, bl.a. ved at lave en afskærmet hyggekrog.

I vores store udvalg af plankeværk finder du både forskellige typer af hegn, materialer og farver. Der er mange at vælge imellem – så du finder helt sikkert også et, der passer til netop din have og dit udeareal. Der er også mange forskellige stilarter at finde i vores udvalg. Det gælder alt fra de tidløse og minimalistiske klinkehegn med klinker i fx komposit til de romantiske og dekorative plankeværk med planker i ufarvet træ og et mere naturligt udtryk.
 

Vælg det rette klinkehegn

Er du i tvivl om, hvilket hegn du skal vælge? Noget af det første, du kan tage stilling til er, hvor højt plankeværket eller klinkehegnet skal være. Plankehegn er nemlig udgjort af separate planker eller klinker, og fås derfor i flere forskellige højder.

For den mest lukkede løsning kan du vælge et højt klinkehegn på omkring 2 meter, der skærmer helt af for omverdenen såvel som sol, vind og vejr. Denne kan benyttes til den totale afskærmning eller måske til at lave en hyggelig krog i haven.

Hvis ikke du ønsker at skærme helt af, kan du naturligvis også vælge et plankehegn med færre planker og/eller klinker, som dermed er knap så højt. Et lidt lavere hegn er perfekt til afgrænsning af f.eks. haven eller terrassen.
 

Husk vedligeholdelse af træ plankeværk

Ligesom det gør sig gældende ved dine havemøbler, træterrasse og alle øvrige træ-artikler, du har i din have, skal dit træ plankeværk også holde til både vind og vejr, der i Danmark jo efterhånden er en kamp hele året rundt. Det betyder derfor, at du skal have styr på, hvordan og med hvad, du skal vedligeholde og pleje dit træ plankeværk. Det kan både være med træbeskyttelse eller -maling.

Find alt til behandling af dit nye plankeværk eller klinkehegn i vores store udvalg af udendørsmaling og træbeskyttelse. Her finder du også informative guides og masser af gode råd til, hvordan du kommer i mål med at behandle dit udendørs træ. Find både plankeværk og den træbehandling/-maling, du har brug for på Bilka.dk. Vi er dit Hypermarked – hos os finder du alt, du har brug for!