Hestehegn og ridebanehegn

Her på siden finder du vores samlede udvalg af stabile hestehegn til alle typer indhegning af heste. Gå på opdagelse i udvalget og giv din hest de bedste vilkår med et godt ridebanehegn, der holder. Med et godt hestehegn kan du få orden på omgivelserne og give dig selv ro i sindet.

Stabile hestehegn til indhegning af heste

Vælg et hestehegn fra Bilka.dk, og nyd godt af et stabilt og robust hegn til indhegning af dine heste. Vores udvalg af hestehegn er nemlig præget af en god kvalitet, så du er sikret et godt hegn, der passer perfekt til dig og din hest. Med et stort dyr som en hest, har du nemlig brug for et godt kvalitetshegn, som holder til lidt af hvert.

Vores hestehegn er oplagte til indhegning af dine heste, men de kan også sagtens bruges omkring ridebaner. Med et ridebanehegn er kvaliteten vigtig, da ridning er en aktivitet på et stort og stærkt dyr med fart over feltet og derfor et større slid, end hvis hegnet f.eks. bare stod i en baghave. Du kan være sikker på, at det hele er indtænkt i vores udvalg af hestehegn, og derfor er vores hegn også et det oplagte valg til indhegning af jeres ridebaner.

Hvor højt skal et hestehegn være?

Et af de vigtigste krav til et hestehegn omhandler højden på hegnet. Som udgangspunkt skal et hestehegn gå til ca. midt på hestens bringe. Det betyder et minimums højdekrav på 90-120 cm for mindre heste, mens der til de store heste er påkrævet et hegn på 120-140 cm. Der er ingen maximal højde for et hestehegn, så vælg hellere et nummer højere end du tror – blot for en sikkerheds skyld.
 

Find dit nye hestehegn på Bilka.dk

Der findes forskellige typer af hestehegn, men her på Bilka.dk finder du robuste og æstetiske hestehegn i træ med de karakteristiske runde stolper og bomme. Udvalget bliver løbende opdateret, men i øjeblikket finder du et godt udvalg af komplette ridebanehegn i længderne: 40 meter, 80 meter og 120 meter. Gå på opdagelse i udvalget i dag og find dit nye hestehegn online på Bilka.dk – vi har alt, du skal bruge!