Stolper

Stolper er rygraden i alle hegn, fordi de stabiliserer, så hegnet står solidt. Er du på udkig efter en stolpe eller flere til havehegnet derhjemme? På Bilka.dk er der forskellige stolper til hegn, herunder H-stolper. Kom i gang med haveprojekterne sammen med os.

Stolper er en vigtig del af hegnet

Hegn består af mange forskellige ting – herunder stolper. Stolperne giver strukturel støtte og stabilitet til hele hegnssystemet og må siges at være en vigtig del af hegnet og afskærmningen. Hvis du overvejer at bygge et hegn eller er på udkig efter stolper til dit eksisterende hegn, er der flere faktorer, du bør overveje.

Overvejelser når du skal købe hegnsstolper:

  • Valg af stolpe-type og materiale

  • Længden og diameteren på stolpen

Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige type stolpe til dit hegn. Der er forskellige typer af stolper, der passer til forskellige hegns-typer og miljøer. På Bilka.dk finder du for eksempel stolper til de populære panelhegn samt specielle stolper til vores læhegn. H-stolper er også et et populært valg, da de passer til vores klassiske plankeværk, der både er nemme at montere, kan modstå vind og belastninger, og samtidig er dekorative.

Har du et hegn i forvejen og mangler du bare lige nogle stolper til at montere hegnet, så er det også vigtigt at overveje materialet, så stolperne matcher resten af hegnet. Det er ydermere også vigtigt at vælge den rigtige længde og diameter på stolpen. Når du gør dét, er det godt at have jordbund, belastning og vejrforhold in mente. Disse faktorer kan nemlig påvirke stolpens stabilitet og holdbarhed.
 

Tips til opsætning af stolper

Når du har valgt de rigtige stolper til dit hegn, er det vigtigt at installere dem ordentligt. Stolperne skal gerne placeres på en stabil overflade og fastgjort med det rigtige antal og type af beslag og skruer. Det er også vigtigt at overveje afstanden mellem stolperne for at sikre, at dit hegn er tilstrækkeligt stærkt og stabilt.

Ved at vælge den rigtige type stolpe og installere stolperne korrekt, vil du få mest mulig glæde og nytte af hegnet fremadrettet.

Køb hegnsstolper og andet tilbehør på Bilka.dk

Bilka.dk tilbyder et bredt udvalg af hegn, afskærmning og tilbehør til hegn. Uanset om du er en erfaren handyman eller en nybegynder, der bygger et hegn for første gang, finder du forskellige stolper til hegn her hos os. Kig nærmere blandt produkterne, og undersøg, om dine stolper skal være runde, firkantede, eller om det skal være H-stolper, som skal stabilisere dit hegn i haven.