Se udvalget af SCO cykler på Bilka.dk
Se udvalget af SCO cykler på Bilka.dk

SCO cykler - kvalitet til lave priser

Cykler og SCO er to ord der i mere end et århundrede har gået hånd-i-hånd. Den danske cykelproducent med fynske rødder blev grundlagt i 1905 af Ivar Smith og Robert Jacobsen.

Se alle produkter

Kvalitet - Komfort - Køreglæde

Kerneværdierne for SCO er kvalitet, komfort og køreglæde. Disse tre elementer har medvirket til, at SCO-cykler igennem årene har vundet diverse tests. Alle vores SCO cykler kommer med aluminiumsstel og dobbeltbundede aluminiumsfælge. Stilmæssigt finder du et bredt sortiment af de klassiske cykelmodeller, men også mere moderne modeller, der følger nutidens trends.

Læs mere om alle vores SCO brands

SCO serien er kvalitetscykler, som hvert år kommer med nye designs af kvalitetscykler. SCO cyklerne følger tidens cykeltrends og fås i moderne farver og smarte design. SCO serien har cykler med alumimiumsstel og dobbeltbundede aluminiumsfælge til alle - både børn, damer og herrer. 

SCO cyklerne er til de prisbevidste cyklister, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. 

SCO Premium er en serie af SCO cykler, hvor der er fokus på eksklusivitet og kvalitet i såvel design som konstruktion. SCO Premium cyklernes udtyk er stirent, enkelt og robust, så der ikke er tvivl om, at det er kvalitet. 

Cyklerne består af højt specialiserede komponenter som eksempelvis rullebremser og justerbare styr. SCO Premium serien er til dig, som er detaljebevidst og ønsker en cykel i høj kvalitet. 

Rebel by SCO er den nyeste serie af cykler under SCO brandet. Rebel serien består af specialcykler som eksempelvis mountainbikes og racercykler til alle, som elsker fart og action.

Rebel mountainbikes er robuste cykler, som sikrer de optimale køreegenskaber i ujævnt terræn. Rebel racercyklerne består af lette stel, eksklusive komponenter og et aerodynamisk design, som gør, at du kan suse afsted på landevejene. 

Rebel by SCO er for cykelentusiasten, der aktivt bruger sin cykel og elsker udfordringer.

Historien bag SCO

Virksomheden startede egentlig ud som en isenkramforretning, hvor cykler kun var en del af sortimentet. Salget af cykler blev en succes og derfor valgte de, at starte egenproduktion af cykler. Egenproduktionen og en stærk dedikation fra Smith & Co resulterede i, at SCO fra slut 1930’erne kunne prise sig med at være største cykelproducent i Danmark.

I dag er SCO ejet af Salling Group A/S, og vi tillægger mærket og dets historie stor værdi. Vi ønsker at genskabe et stykke glemt dansk historie og bringe SCO tilbage til fordums styrke.

Du kan læse mere på SCO's hjemmeside.

FAQ - Ofte stillet spørgsmål til SCO cykler