Ringeklokker

Din nye ringeklokke er lovpligtigt udstyr på cykler. Samtidig skal den give en klar, tydelig lyd og gerne pynte på cyklen. På Bilka.dk har vi derfor et velassorteret udvalg af moderne og sikre ringeklokker. Tag en tur i sortimentet, og kom trygt afsted.

God cykelklokke til dit behov

“Ding, ding - her kommer jeg!” Har du erfaring på cykelstien, har du sikkert prøvet at skulle forbi en anden cyklist eller at blive overhalet. Det er da også nemt at råbe, du skal forbi. Men det er faktisk lovpligtigt, at din cykel har en ringeklokke på styret. Har du eller børnene endnu ikke en? Fortvivl ikke. Med Bilka.dk kan du for eksempel:

  • Finde søde ringeklokker til børnene
  • Vælge mellem forskellige størrelser
  • Gøre opmærksom på, at du skal forbi
  • Få god ringestyrke og nem montering


Mange af vores ringeklokker til cykler kan du hurtigt montere og fjerne igen, når cyklen skal fornyes. På Bilka.dk værner vi desuden om din sikkerhed. Selvom mange af vores modeller er med søde motiver, får du nemlig stadig en kraftig lyd med et enkelt ding. Derudover har vi også godkendte bremseklodser, bagagebærere og meget mere. Mangler du derfor flere billige cykelreservedele, så kig forbi i dag.

 

Hvordan finder du den bedste cykelklokke?

En funktionel cykelklokke er altså et must. Uanset om du bare cykler til hverdag eller bruger jernhesten som en hobby. Vælger du en forkert model, har du heldigvis ubegrænset retur på Bilka.dk. I forbindelse med valg af cykelklokke er der tre punkter, du kan gå ud fra:

Er den nem at montere på dit styr? Kig efter, om størrelsen passer til styrets diameter og eventuelt, hvor nem den er at flytte. Derudover skal styrken af lyden ringe højt. På den måde kan andre cyklister eller gående bedre høre dig i god tid.

Til børnene har vi også mange skønne designs og farver, der kan gøre oplevelsen lidt sjovere. Måske er din datter vild med sommerfugle? Eller din søn glad for fodbold? Vores sortiment byder på farverige cykelklokker til børn, der gør motion sjovt og festligt.