Cykelhjelme til børn

Er du på jagt efter en smart og sikker cykelhjelm til dit barn? På Bilka.dk har vi cykelhjelme fra kendte mærker, der både beskytter hovedet og kan løfte humøret med sjove farver og motiver. Find den rette børnecykelhjelm i dag. 

Populære mærker

Sådan vælger du den rigtige cykelhjelm

Skal du og dit barn til at færdes i trafikken? Så er det vigtigt at investere i en god cykelhjelm. Find den cykelhjelm, der passer bedst til dit barn ved selv at måle dig frem. 

På cyklen er en cykelhjelm din bedste ven 

Uanset hvor lang cykelturen er, vil det altid være en stor fordel at bruge cykelhjelm. For børn er det især vigtigt at cykle med hjelm, de ikke på samme måde er opmærksomme i trafikken. På Bilka.dk har vi sikre cykelhjelme til børn, der kan tage fra i tilfælde af et uheld. Vi har flere forskellige slags hjelme, så dit barn kan finde den helt rette pasform. 

 

Stort udvalg af cykelhjelme til børn

  • I flere forskellige farver 

  • Med klassiske skaterdesigns 

  • Med skygge til solen 

  • Der kan justeres efter hovedstørrelse 

Kort sagt kan du få cykelhjelme til børn på Bilka.dk, der opfylder de fleste krav. Og uanset om du vælger pris, design eller komfort mest, er der en hjelm til alle børn i vores udvalg. 

 

Invester i en justerbar cykelhjelm 

Med en justerbar cykelhjelm til børn behøver du ikke at bekymre dig om, at en cykelhjelm kun holder i meget kort tid. Mange af vores cykelhjelme på Bilka.dk kan justeres i størrelsen. For dig betyder det, at dit barn kan bruge cykelhjelmen i lang tid, og at hjelmen altid kan justeres, hvis den sidder for løst eller for stramt. Hjelmene kan også justeres i stroppen, så den ikke klemmer om halsen, så dit barn får den mest behagelige tur på cyklen hver gang. 

 

Find cykelhjelme til børn med farver og motiver på Bilka.dk 

En cykelhjelm behøver ikke kun at være praktisk – den kan også have et flot design, der gør det mere attraktivt at have den på til hverdag. På Bilka.dk har vi hjelme i mange forskellige farver, og vi har også hjelme med motiver, der appellerer til børn i alle aldre. 

I vores udvalg kan du finde hjelme med motiver med alt fra blomster til superhelte, og det bedste ved det hele er, at de flotte motiver ikke betyder, at du går på kompromis med sikkerheden.