Støtteben

Et støtteben eller støttefod holder cyklen oprejst, så du nemt kan parkere den selv uden en væg eller et cykelstativ. På Bilka.dk tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige støtteben til cykler, så du kan finde netop den fod, der passer til din cykel og behov.

Vælg det rette støtteben til din cykel

Stort set alle cykler kan få en støttefod monteret - men det betyder ikke, at alle støttefodsmodeller passer til alle cykler. Visse modeller skal monteres bagerst på cyklens stel, mens andre skal monteres på et bestemt beslag, som nogle cykler allerede har i deres stel. 

Hvis du mest bruger din cykel til og fra arbejde, så er du måske vant til, at der ofte er et cykelstativ til rådighed. Det kan du dog ikke altid forvente, hvis du måske hopper på den tohjulede for at besøge en restaurant eller en ven. Her er det derfor en god idé at sørge for, at din cykel har et støtteben monteret. 

Du behøver desuden ikke frygte, at et støtteben er til gene for dig, når du cykler rundt. De er nemlig både lette og diskrete – og så sidder de monteret sådan, at du ikke kommer til at ramme dem, når du tramper i pedalerne. 

 

Gør din cykel endnu bedre med en støttefod

Når du køber en cykel i Danmark, kan du ofte regne med, at de er lavet klar til støttefod, hvis de ikke allerede har en monteret. Det kan du se ved, at der midt på cyklens stel vil være et lille hul. Dette hul er der, hvor et støtteben kan monteres. Visse modeller har et beslag bagerst på bagstellet i form af et eller to huller. 

Når du har fundet ud af, hvilken model du skal bruge, kan du slå dig løs i sortimentet på Bilka.dk. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, blandt andet:

  • Støtteben i aluminium
  • Justérbare støtteben
  • Dobbelt støtteben

 

Der er altså lidt for enhver smag, når du handler hos os – vi har alt fra beskyttende cykelhjelme til solide støtteben. Og med vores ubegrænsede returret er der god grund til at vælge en støttefod i slidstærke materialer samt andet smart cykeludstyr på Bilka.dk.