Få fantastisk lyd med de bedste bluetooth højttalere

Leder du efter nye, trådløse højttalere til stuen eller soveværelset? Her på siden finder du nogle af markedets bedste bluetooth højttalere til lav pris. Gå på opdagelse i vores store udvalg af bluetooth højttalere og kvalitetsproducenter, heriblandt LTC, KitSound og B&O. Køb din favorit online her på Bilka.dk.

Tilbage til anlæg og højttalere >

 

28 produkter
Kraftfuld musik og baslyd fra en JET BASS BOOSTER
1.399 kr.
Op til 9 timers batterilevetid
Fås i sort eller sølv
249 kr.
Fås i 2 farver
Fås i flere farver
1.149 kr.
Fås i 10 farver
Imponerende lyd med anti-clipping funktion og enkel anvendelse.
99 kr.
Genopladeligt, kraftfuldt lydsystem med Bluetooth-forbindelse, lysshows og indgange til mikrofon og guitar.
2.299 kr.
Trådløst, bærbart og med genopladelig batteri
1.450 kr.
16 timers batteritid
1.600 kr.
16 timers batteritid
1.600 kr.
Dyb, kraftfuld baslyd med pulserende LED-lys
1.999 kr.
Højttaleren yder en kraftfuld, dyb bas
950 kr.
Bluetooth højtaler, lys og oplader i et. WHAT HI-FI "Brightsounds 2 receives our recommendation"
459 kr.
Fås i flere farver
199 kr.
Fås i 12 farver

Trådløs højttaler af høj kvalitet

Skal anlægget byttes ud til fordel for et par nye, trådløse højttalere, eller savner du blot lækker lyd, når du er på farten? Køber du et par bluetooth højttaler slipper du ikke alene for de mange grimme ledninger, du får dig også et lydsystem, som er let at flytte rundt på, og som leverer kvalitetslyd til enhver lejlighed. Med et par bluetooth højttalere fra bilka.dk får du blandt andet:

  • En transportabel højttaler
  • Høj lydkvalitet og lækkert design
  • Universel teknologi, som fungerer på tværs af styresystemer (Android, iOS, Windows osv.)

I vores store udvalg af bluetooth højttalere finder du højttalere i alle størrelse til ethvert behov. Gå på opdagelse i de kendte højttaler- og elektronikproducenter såsom LTC, KitSound og B&O, der alle garanterer høj lydkvalitet og en trådløs, stabil forbindelse. Forskelligt fra wi-fi og Airplay højttalere kan du med et par bluetooth højttalere være sikker på, at teknologien i dine nye højttalere understøttes af din pc, mobiltelefon og tablet – også uden for wi-fi zoner.

Få fantastisk lyd derhjemme og på farten

Du kender måske allerede lidt til højttalere, men er det første gang, at du skal investere i et par kvalitetshøjttalere, er der et par ting, der er værd at være opmærksom på.

Jo større, jo bedre, lyder det ofte om højttaleranlæg, men på markedet af bluetooth højttaler finder du en høj lydkvalitet selv hos de mindre modeller.

Når du skal købe et par bluetooth højttalere, er højttalerens batterilevetid og størrelse to vigtige faktorer. De bedste bluetooth højttalere har en batterilevetid på helt op til 20-30 timer, og du kan derfor trygt tage dem med dig, når du skal til fest, i parken eller blot flytter fra et rum til et andet.

Vil du have højttaleren med på farten, er det desuden værd at være opmærksom på, hvor meget højttaleren vejer, og om den er vandtæt.

Køb de bedste bluetooth højttalere her

Vil du have god lyd med dig, hvor end du går, og ønsker du at komme af med dine mange, grimme ledninger? Så skal du have fingrene i et par bluetooth højttalere af bedste kvalitet! Hælder du alligevel til en anden type anlæg, kan du selvfølgelig også finde det på Bilka.dk. Find din næste højttaler på Bilka.dk – vi har alt, du skal bruge!

Hos os har du altid 30 dages returret og fri fragt på alle ordrer over 1000 kr.