Trådløse høretelefoner

Tag dem med overalt. Og overalt dét tager du dine trådløse høretelefoner med dig, når du lytter til musikken. Musiknumrene kan høres på Bluetooth høretelefoner, som er trådløse og giver dig friheden. Mangler du et par? På Bilka.dk vælger du mellem et hav af trendy og elegante trådløse høretelefoner, som passer både børns og voksnes ører.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner til enhver

Gode lydoplevelser er forskellig fra person til person. Det individuelle valg er især baseret på komfort, design og selvfølgelig lyd. Høretelefoner generelt findes i mange forskellige afskygninger – og har du set dig lun på de trådløse, er der forskellige modeller at vælge imellem.

På Bilka.dk kan du bl.a. vælge mellem disse forskellige slags trådløse høretelefoner:

Selvom disse tre typer adskiller sig fra hinanden, har de stadigvæk ofte nogle funktioner, som går igen. Værd at nævne er blandt andet funktionen ’active noise cancellation’. Noise cancelling aktiverer du, når du gerne vil lukke omgivelserne ude og bare nyde lyden i høretelefonerne. Har dine trådløse hovedtelefoner denne indstilling, skåner du samtidig dine omgivelser for at høre på tonerne af musikken.
 

Oplev friheden med Bluetooth høretelefoner

Når du har et par Bluetooth høretelefoner i eller på ørene, mens du lytter til musik, lydbøger eller radioen, har du friheden til at bevæge dig frit. Du skal nemlig ikke tænke over en ledning, der hænger og dingler. I stedet skal du bare huske at lade dine trådløse høretelefoner op – for der er ikke noget mere træls end, når der ikke er strøm på høretelefonerne, når du bare gerne vil trykke ’start’ på playlisten.

Husker du at oplade dine Bluetooth høretelefoner, kan du bruge dem mange steder. I bussen, i toget, til træning i fitnesscenteret eller når du løber i det fri. Til træning og sport kan du med fordel overveje et par trådløse in-ear høretelefoner, da de er lette at have med og sidder behageligt inde i dit øre. Husk dog altid at være opmærksom i trafikken, når du har et par hovedtelefoner på udenfor.
 

Køb trådløse høretelefoner på Bilka.dk

I forhold til tv, foto og lyd er der masser at vælge imellem her på Bilka.dk. Har du brug for gode lydoplevelser, bør du se nærmere i udvalget af høretelefoner – og skal de være trådløse, er du havnet det rette sted.

Vores forskellige designs og størrelser henvender sig både til børn og voksne, og så er der trådløse headset og høretelefoner og med forskellige funktioner fra mange kendte mærker. Lige meget om du skal lytte til lydbøger, musik, radio eller tage imod opkald på mobilen, finder du dine nye Bluetooth høretelefoner blandt udstyret her på Bilka.dk.