Film og TV-serier

Lev dig ind i en verden fuld af eventyrlige oplevelser, mysterier, dramaer og sjove oplevelser med film fra Bilka.dk. Her på siden finder du vores samlede udvalg af gode og nye DVD film. Gå på opdagelse og bestil dine favoritter i dag.

Film - Lev dig ind i en anden verden

Sæt en DVD film på, læn dig tilbage i sofaen og lev dig ind i en verden fuld af eventyr, drama, krimi eller komedier. Det er kun din smag, der sætter grænser for, hvilke spændende universer, du kan træde ind i. I filmuniverset er der nemlig uendelige af muligheder for at opnå god underholdning og drage på spændende eventyr, hæsblæsende aktioner eller opklare mystiske drabssager.

Lad dig derfor inspirere af vores store filmudvalg, hvor du finder spændende nyheder og gode klassikere inden for diverse genrer. Her finder du DVD-film inden for:

  • Komedie

  • Action

  • Thriller

  • Drama

  • Eventyr

  • Tegnefilm
     

Her er du garanteret god underholdning til store og små.

Hop op på ryggen af dragen eller dyk ned til havets dybeste bund, hvor du sammen med de finurlige fisk, kan få mange sjove oplevelser. I Bilkas filmudvalg finder du mange sjove og eventyrlige fortællinger, der vil underholde børn i mange aldre. Her kan I svømme afsted med fisken Dory fra Disney Pixars klassiker 'Find Dory', der tager jer med på undervandseventyr. I kan også genopleve den sjove 'Grusomme Mig' serie', der blandt andet byder på sjove oplevelser med Minions. Mangler I sjov underholdning til en hyggelig søndag eftermiddag på sofaen, finder i mange sjove eventyr for hele familien.
 

Find dit suit frem

Er du vild med serier, finder du mange seriebokse med alle sæsoner fra populære serier. Du kan blandt andet finde dit suit frem og tage med Mike og Harvey Specter på advokatkontoret i den populære amerikanske serie 'SUITS'. Du kan også finde din lup og plastichandsker frem og tage med CSI ud for at opklare endnu et mord, der kræver gennemsøgning af gerningsstedet og afhøring af vidner. Men hold dig endelig ikke tilbage, når du sætter 'Klovn Forever' på DVD-afspilleren. Her vil du med garanti få gang i lattermusklerne, når du drager med Frank og Casper på tur, hvor der altid opstår pinlige situationer, der er svære at komme ud af.
 

DVD-film for enhver smag

Uanset om du er til thrillere, der får hårene til at rejse sig, eller søger et godt grin, har vi mange sjove DVD-film, der vil falde i din smag. Vi sørger altid for at tilbyde et bredt udvalg, der giver underholdning til alle aldre. Til børn kan du derfor altid finde spændende eventyr, der tager dit barn med på en rejse gennem et eventyrlig univers fuld af sjov og leg. Til den krimiinteresserede, har vi et udvalg af spændende sager, der skal opklares. Og til dig der nyder et godt grin, tilbyder vi altid sjove serier og komediefilm, der for alvor får gang i lattermusklerne.

Hos Bilka er der derfor garanti for god underholdning til weekenden. Lad dig derfor inspirere af vores underholdende udvalg af DVD-film, hvor du altid kan finde en film, der falder i din smag. Bestiller du med det samme, sørger vi for at levere din DVD-film inden for få dage til din privatadresse eller en selvvalgt pakkeshop – så er underholdningen snart i hus.

Selvom meget underholdning i dag er blevet digital, så er der både noget hyggeligt og nostalgisk ved, at samles om en god dvd-film. Det kræver dog en afspiller, der kan køre filmen. Her på siden finder du alt i billige dvd afspillere, dvd optagere og blu ray afspillere, så du kan sætte såvel gode, gamle klassikere som nye favoritter på.

Særligt som børnefamilie er det rart at kunne sætte en dvd-film på i ulvetimen eller hygge sammen om en god film i weekenderne. En dvd afspiller eller blu ray afspiller er et godt alternativ til eksempelvis at lade børnene se film digitalt på en tablet eller computer, hvor det kan være svært at styre, hvad de små får klikket sig ind på undervejs. Køb i stedet en dvd afspiller og et par gode film og tv-serier på dvd, så der er noget for alle aldre og temperamenter. Så er der lagt i ovnen til mange gode timers underholdning – både når børnene er alene, og når de voksne har tid til at se med.
 

Køb en dvd afspiller online hos Bilka.dk

Hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af forskellige dvd afspillere til alle behov. Vi har både dvd afspillere og blu ray afspillere samt dvd optagere. Så kan du optage dine favoritprogrammer i TV og derefter se dem, når det passer ind i dit program. Vi har dvd afspillere fra kendte mærker som blandt andre Samsung, Philips og Panasonic.

Hvad med at bestille en dvd afspiller, så den er klar til weekendhyggen? Vi pakker din ordre med et smil, og vi glæder os til at levere den til dig!