DVD og Blu-Ray afspillere

Ethvert hjem bør have mindst én god dvd-afspiller, så hyggelige filmaftner med venner og familie er i hus. På denne side finder du et stort udvalg af afspillere i forskellige prisklasser, mærker og varianter. Alle i god kvalitet, så den bedste filmoplevelse er sikret.

Opgrader hjemmeunderholdningen

I en digital verden som vores er udbuddet af underholdning større end nogensinde før. Men det betyder bestemt ikke, at filmaftenens tid er ovre. Det at samles med venner eller familie og sætte en god dvd-film på, er stadig en helt særlig oplevelse. Vil du gerne investere i kvalitetstid med dine kære, er en hjemmeafspiller altså det helt rigtige valg.

3 grunde til at vælge en dvd- eller Blu-ray-afspiller

  • Afspil alle yndlingsfilmene fra din samling
  • Få en filmoplevelse af høj kvalitet – som i biografen!
  • Mulighed for at vælge en transportabel afspiller, så du kan se film på farten – også uden internetforbindelse

Ud over en god dvd- eller Blu-ray-afspiller, kræver en succesfuld filmaften selvfølgelig en stak af rigtig gode film. Hvis du har set din samling af dvd-film lidt for mange gange, så husk, at vi på Bilka.dk forhandler et stort udvalg af både klassiske film og tv-serier. Du kan måske endda finde en boks med samtlige film i din yndlingsserie – så har du timevis af filmhygge i hus.

Dvd eller Blu-ray?

De fleste kender nok dvd-formatet bedst, men om det er en dvd- eller en Blu-ray-afspiller, der passer bedst til dig, kommer helt an på, hvad dine behov er.

Blu-ray har mange fordele i forhold til den velkendte dvd. Først og fremmest har en Blu-ray-disk en lagerkapacitet, som er fem gange højere end en dvd's. Det betyder, at den har bedre billede- og lydkvalitet, og at der er plads til meget mere spændende ekstramateriale.

Mange, som har brugt dvd i årevis, tøver med at gå over til Blu-ray. Men i dag er det faktisk så smart, at langt de fleste nye Blu-ray-apparater også kan afspille dvd'er. Du kan altså sagtens se dine gamle dvd-film på din nye Blu-ray-afspiller. Over for Blu-ray har dvd-afspillere den fordel, at de er betydeligt billigere. Hvis du blot leder efter et apparat, der kan afspille de dvd-film, du i forvejen ejer, kan det altså godt betale sig at købe dvd-afspiller.

Køb dvd- eller Blu-ray-afspillere hos Bilka

Hos Bilka.dk finder du Danmarks største vareudvalg. Under hver af vores dvd- og Blu-ray-afspillere kan du finde information om funktioner og læse kundeanmeldelser, så du kan træffe det helt rigtige valg. Vi er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge! Efter dit køb bliver produktet leveret direkte hjem til din hoveddør.