Over-ear høretelefoner

Over-ear høretelefoner er blevet utroligt populære blandt mange. Disse høretelefoner dækker nemlig hele øret og omslutter det med lyd, hvorfor du kan høre musik, podcast eller lignende helt uden at blive forstyrret. Udforsk udvalget her på siden og få masser af gode lydoplevelser med et par around-ear høretelefoner.

Populære brands

FIND DET BEDSTE GAMING HEADSET TIL DIG

God lyd har stor indflydelse på gaming-oplevelsen. Derfor er det vigtigt med et gamer headset, der har god lyd og optimal komfort. Få hjælp til at finde det bedste gamer headset, der passer til dig og dine behov.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til over-ear høretelefoner

Brug over-ear høretelefoner til…

Around-ear høretelefoner er fantastisk, når du vil lukke den omgivende støj ude – eller du vil sørge for, at dine omgivelser ikke hører din musik og andet lyd. Headsettet er designet til at omslutte dine ører fuldstændigt, så du får en ultimativ lydoplevelse. De bløde skumpuder, der omgiver dine ører, sikrer maksimal komfort og forhindrer ømhed, selv ved langvarig brug. Over-ear høretelefoner bliver brugt i mange situationer, blandt andet til:  

  • Musik, radio eller podcast
  • Film og TV
  • Arbejde
  • Gaming
  • Sport og træning. 


Hørebøfferne er ideelle til at lytte til musik, da de ofte leverer god lydkvalitet. Mange bruger dem i offentlig transport, når de hører musik, radio, podcasts og ser film på enten mobilen, tabletten eller tv’et. Vores over-ear høretelefoner fås både uden og med mikrofon. Vælger du at købe dem med mikrofon, kan du bruge dem, når du deltager i online møder eller spiller computerspil med andre og snakker imens. Hvis du bøvler med in-ear modeller, hvor øredutterne hele tiden falder ud når du træner, kan du også købe over-ear modeller egnet til sport og træning.

Vælg et par around-ear høretelefoner

Musiknumre og lyd fra videoer og spil bliver en særlig oplevelse for dig med nogle høretelefoner. Hovedtelefoner findes i mange udgaver, som har forskellige funktioner afhængigt af variant. Er du faldet for typen, som sidder uden på øret, er det de populære headsets du skal gå efter - enten over-ear eller on-ear headset. Her på siden finder du vores store udvalg af gode over-ear høretelefoner, som dækker hele øret - hvorfor de også ofte kaldes for around-ear høretelefoner.
 

Inden du køber et par, er det godt at overveje:

  • Lydkvaliteten: Kvaliteten af lyden er nok den vigtigste faktor, når du køber høretelefoner. Vælg en model, som leverer den ønskede lydkvalitet. Hvor dyb skal bassen være? Og hvad med diskanten – hvor klar ønsker du den?

  • Komforten: Fordi around-ear høretelefoner dækker hele dit øre, er det vigtigt, at du finder en model, som er rare og behagelige at have på. Bløde puder og justerbare hovedbånd kan være gode at kigge efter.

  • Støjreduktionen: Noise cancelling funktion er oplagt at have på høretelefonerne, hvis du ønsker, at støj fra dine omgivelser ikke skal forstyrre dig, mens du bruger dem.

  • Tilslutningen: Trådløse høretelefoner eller høretelefoner med ledning? Vores udvalg af over-ear høretelefoner tilbyder begge muligheder. Ønsker du, at hovedtelefonerne skal være trådløse, vælg da et par med Bluetooth.

IN-EAR HØRETELEFONER

In-ear høretelefoner er perfekte til dig der gerne vil have super lydkvalitet i en lille, smart indpakning.  Se vores samlede udvalg af gode in-ear høretelefoner her på siden.

ON-EAR HØRETELEFONER

On-ear høretelefoner giver dig lækker lyd i et komfortabelt design. Høretelefonerne sidder ovenpå dine ører, hvor ørekopperne giver en fantastisk komfort, så du kan nyde din musik fuldt ud. Se vores spændende udvalg og bestil i dag.

Køb dine over-ear høretelefoner på Bilka.dk

God lyd er vigtigt, men komfort er næsten lige så vigtigt. Vælg derfor et par over-ear høretelefoner, så du får den maksimale komfort og fremragende lydkvalitet. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af over-ear modeller i forskellige farver og designs. Vi er sikre på, at vi har en model, der passer perfekt til din personlige stil. Hvis du leder efter andre typer høretelefoner, som in-ear eller on-ear, har Bilka.dk præcis det, du har brug for. Udforsk vores udvalg og køb dine nye høretelefoner i dag.