Bilka fotoservice med Cewe
Bilka fotoservice med Cewe

BILKA FOTOSERVICE

Her hos bilka kan du lave et væld af lækre fotoprodukter. Vælg bl.a. mellem en CEWE FOTOBOG, billedfremkaldelse, fotogaver og vægbilleder.

CEWE FOTOBOG

Giv en helt personlig julegave i år. Saml alle dine minder i en CEWE FOTOBOG. Fra en fantastisk ferie, dit barns første år, årets dejlige stunder med børnebørnene – eller noget helt fjerde. Indsæt tekster ved siden af billederne, så du kan huske de sjove og væsentlige detaljer. En julegave fra hjertet, som helt sikkert vil bringe smilet frem hos modtageren.

Fotokalender

En fotokalender der indeholder billeder fra årets højdepunkter, er en helt unik gave at give. Genoplev de dejlige oplevelser måned for måned. Vælg mellem de mange formater og papirtyper. Slip kreativiteten løs eller lav den helt enkel. Der er en masse muligheder at vælge mellem.

PLAKATER OG VÆGBILLEDER

Tag din yndlingsøjeblikke og print dem i et stort format – kun det bedste til dine billeder!

Du har helt sikkert et par billeder i kameraet eller på smartphonen som gør dig ekstra glad, når du ser dem. Få dem ud og op på væggen på et materiale der passer til din indretning.

Billeder

I klassiske fotoalbums, i fine collager, som elementer i scrapbøger. Klassiske billed-print kan bruges til mange ting. Fremkald dine bedste billeder og slip kreativiteten løs.  

FOTOGAVER

Skab glæde med personlige fotogaver. Prøv f.eks. et af vores puslespil som kan designes med dine helt egne billeder og tekst – her er timevis af god underholdning for både store og små. Du kan også prøve at designe et af vores fine procelænskrus som helt sikkert vil bringe glæde hver dag!

Fotobøger og fremkaldelse af billeder hos Bilka

Med Bilka Fotoservice får du altid det bedste ud af dine billeder. Det gælder uanset, om du har taget billederne med din mobiltelefon eller du stadig foretrækker et digital- eller spejlreflekskamera. Genoplev de gode minder, sjove stunder og livets store øjeblikke med vores forskellige fotomuligheder, som samarbejdet med CEWE giver.


Billedprint hos Bilka Fotoservice

Du kan fremkalde dine fotos på mange måder med Bilka Fotoservice. Først og fremmest klassisk fotofremkaldelse, hvor du får dine billeder fremkaldt og bagefter kan sætte dem i album eller hænge dem op.

Du kan også lege med flere forskellige formater, hvor du blandt andet kan vælge det fotopapir eller materiale, der egner sig bedst til dine billeder.

Herudover har du også flere andre muligheder inden for CEWEs kvalitetsprodukter:


Du kan også lave et personligt kort, invitation eller fotogave. Med Bilka Fotoservice får du designmæssig frihed til selv at vælge, hvordan resultat skal blive. Det er kun dine kreative evner, der sætter grænserne.  

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Når du benytter Bilka Fotoservice, har du mulighed for at bruge vores services på flere måder. Du kan enten bestille online eller benytte den gratis bestillingssoftware, som du kan downloade til din computer eller som app.

Hent appen eller download softwaren. Indsæt dine billeder, vælg eventuelt et tema eller benyt en af de forskellige designskabeloner, og så er du i gang. Nemmere bliver det ikke. 

Download software

Lav en CEWE FOTOBOG hos Bilka

Når du har hentet appen eller softwaren, starter den kreative proces. Var det noget med en fotobog, hvor du kan designe og sætte dine billeder sammen helt, som du har lyst? Det er op til dig at bestemme, hvordan fotobogen skal se ud, hvilke billeder samt hvilken tekst, der skal være i den. Det er altså en bog, der er værd at tage frem igen og igen.

Mangler du en god gave, er det en perfekt idé at lave en fotobog her hos Bilka. Du kan give en fotobog til bedsteforældrene med årets billeder af børnebørnene, til din veninde med billeder fra fælles rejser, fra polterabend eller måske til din niece, som skal konfirmeres.

Lav din egen personlige fotobog

Lav en fotokalender hos Bilka

Laver du en CEWE FOTOKALENDER gennem Bilka, får du en superflot kalender, som er den perfekte julegave til bedsteforældrene og andre familiemedlemmer.

Du kan selv vælge startmåned, så derfor behøver det heldigvis ikke være begrænset til en julegave.

Mange muligheder for vægbilleder hos Bilka

Hos Bilka Fotoservice kan du lave mange forskellige vægbilleder. Brug dine fotos til unik og personlig vægudsmykning i dit hjem. Vælg mellem:100% TILFREDSHEDSGARANTI

Med Bilka Fotoservice er du i trygge hænder. Når du har fanget det perfekte øjeblik i et billede, er vores fornemmeste opgave, at du bliver glad og tilfreds med slutresultatet.

Hvis du imod forventning ikke er tilfreds med dit produkt, hører vi meget gerne fra dig. I op til tre uger, efter du har modtaget ordren, har du fuld tilfredshedsgaranti. Bestiller du mere end tre eksemplarer, anbefaler vi dog, at du bestiller et prøveeksemplar først.