Gaming headset - god lyd

Er du passioneret gamer, eller bruger du blot meget tid dagligt foran skærmen? Så ved du også, at spil og anden underholdning på computeren kræver ordentlig lyd. Det får du gennem gaming headsets af høj kvalitet. 

Gaming headset – god lyd til spiloplevelsen

Hvis du elsker at game flere timer foran skærmen, kræver det, at du har en god lyd, så du opnår den bedste spiloplevelse. Det gør det nemmere for dig at fordybe dig i spillet og få nogle sjovere og mere intense spiltimer ud af det. Og med et gamer headset kan du også nemt koordinere strategier med dine medspiller eller trashtalke dine modstandere.

Tre grunde til at købe et gaming headset

  • Intensiverer spiloplevelsen
  • Gør det nemt at kommunikere med med- og modspillere
  • Fås med eller uden ledning

Gaming headsets fås i mange forskellige udgaver, og du gør klogt i først og fremmest at finde ud af, hvad du har brug for. Skal det være med bluetooth eller ledning? Skal det være sourround eller stereo? Skal det være in-ear eller over-ear, og skal det være med eller uden mikrofon? Afhængigt af hvilken type gamer du er, er der headsets som er mere eller mindre godt til dig.

Vælg efter dit eget behov

Ligesom med gaming-stole, gaming mus og -tastaturer, er der stor prisforskel på gamer headsets og stor forskel på funktionerne. Vælger du surround headset, får du en såkaldt virtuel surround, som positionerer lyden, så du kan høre fodspor og lyde fra andre bevægelser tydeligt og dermed fornemme, hvor fjenden kommer fra. Hvis du mest bare hører musik, når du gamer, giver det ikke meget mening med surround, og her vil et stereo headset klart være at fortrække, da det giver en bedre lyd. I forhold til valget mellem kabel eller trådløs gaming headset, så er der ligeledes fordele og ulemper ved begge.

Med et trådløst headset vil du være mere fri til at bevæge hovedet. Dog kan der opstå en forstyrrelse af signalet, hvilken kan være til stor gene under gaming. Det undgår du med et headset med kabel, hvor du så til gengæld må give afkald på bevægelsesfriheden. Ud over headsets til gaming, kan du i udvalget også finde headsets til almindelig brug foran computeren.

Køb gamer headsets online hos Bilka.dk

Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg, og du har derfor masser af modeller at vælge imellem. Ud over funktionerne har designet også meget at sige, og her er der et hav af forskellige farver, farvekombinationer og mønstre at vælge imellem.