AirPods

AirPods fra Apple revolutionerer måden, du bruger høretelefoner på. De trådløse AirPods kan styres ved hjælp af din stemme og har op til 3 timers tale på en fuld opladning. Få krystalklar lyd i ørene – bestil AirPods på Bilka.dk i dag!

AirPods - god forbindelse og krystalklar lyd

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af populære Apple-produkter til studievenlige priser, herunder de populære Apple høretelefoner: AirPods. Med Apple AirPods får du blandt andet:

  • Krystalklar lyd og 3 timers tale på en fuld opladning!

  • Fantastisk forbindelse takket være Apple H1-chip

  • Lynhurtig opladning i kompakt og lækkert etui

Med AirPods får du trådløst design, nem forbindelse til dine iOS-produkter og krystalklar lyd for alle pengene. I modsætning til mange andre trådløse høretelefoner, som ofte har en begrænset rækkevidde og Bluetooth-forbindelse, anvender AirPods Apples egen H1-chip. Den smarte chip garanterer lynhurtig parring og ubesværet forbindelse til alle dine Apple-produkter. For slet ikke at tale om en forbedret lyd, der understøttes af en lydstreaming i ACC-format.

Selvom AirPods fungerer bedst med Apples egne produkter, kan du sagtens forbinde dem til andre enheder via Bluetooth. Som prikken over i’et har Apples AirPods en batterilevetid på 3 timers tale, eller hvad der svarer til op til 5 timers musik. Det kompakte opladningsetui er let at have med på farten og garanterer batteri til hele dagen!
 

Besvar dine opkald med AirPods fra Apple

Med Apple AirPods får du stemmestyring med Siri og mulighed for at besvare opkald, styre playback og justere volumen – også selvom du er på farten!

AirPods tænder automatisk, når du sætter dem i øret, og har en effektiv stemmeaccelerator, der registrer, når du taler. Du skal derfor blot sige ”Hej Siri” for at kontrollere dine høretelefoner.

De kompakte og brugervenlige AirPods sidder fantastisk i øret, hvilket giver dig mulighed for at lytte til musik og tale i telefon i flere timer uden at få ondt i ørene.

Når du har fundet din favorit, er det nemt at bestille dine AirPods på Bilka.dk! Vi har et bredt udvalg af alt nødvendigt og populært Apple tilbehør!