On-ear høretelefoner

On-ear høretelefoner giver dig lækker lyd i et komfortabelt design. Høretelefonerne sidder ovenpå dine ører, hvor ørekopperne giver en fantastisk komfort, så du kan nyde din musik fuldt ud. Se vores spændende udvalg af on-ear høretelefoner her på siden og bestil i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til on-ear høretelefoner

Smarte on-ear høretelefoner

Modsat in-ear høretelefonerne, så placerer du on-ear høretelefonerne ovenpå dine ører. Ørepuderne eller ørekopperne sidder direkte på øret. Designet er med til at give dig et super komfortabelt headset, som du let kan bruge i hverdagen. On-ear høretelefoner kommer i et hav af forskellige modeller og designs, så du kan finde den der passer bedst til dig og din stil.

On-ear høretelefonerne lukker ikke baggrundsstøj ude på samme måde som eksempelvis in-ear høretelefonerne gør - eller around-ear høretelefonerne. Derfor er modellerne ideelle til dig der skal kunne høre hvad der foregår omrking dig. Nogle modeller kommer med det populære Active Noise Cancelling (ANC), som er med til at reducere støj - se f.eks. vores samlede udvalg af Noise Cancelling høretelefoner.
 

Derfor skal du vælge on-ear høretelefoner

Der findes mange fede modeller når det kommer til on-ear høretelefoner. Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger en model der passer til dit behov og dine personlige præferencer, men nogle af fordelene er bl.a.:

  • Komfortabelt og kompakt design

  • De er lette at have med på farten

  • Du slipper for at lede efter den rigtige størrelse øredutter

  • Du kan følge med i hvad der sker omkring dig

  • Headsettet kan bruges som en del af dit outfit

Der er altså mange fordele ved at vælge et on-ear headset, og heldigvis har vi mange forskellige modeller her på Bilka.dk.
 

Overvejelser når du skal vælge on-ear høretelefoner

Inden du investerer i et par on-ear høretelefoner, kan du overveje følgende parametre:

  • Mikrofon: Skal headsettet bruges til samtaler? Så kan det være fordel at vælge en af modellerne der kommer med mikrofon.

  • Trådløs/kabel: Vælg en trådløs model, hvis du gerne vil bruge høretelefonerne på farten. Modellerne med kabel er dog perfekt til de lange ture, da de ikke skal lades op.

  • Foldbar: Skal dine høretelefoner let kunne pakkes sammen i tasken? Så kan du med fordel kigge på de foldbare modeller.

Du kan nemt og hurtigt bestille dine on-ear høretelefoner hjem på Bilka.dk. Vi sørger for at sende dem hurtigst muligt, så du kan få en endnu bedre lydoplevelse. Se hele vores udvalg af smarte on-ear høretelefoner her på siden.