Halvhøj senge

Med en halvhøj juniorseng får dit barn ikke bare en seng at sove i, men en seng, der både indbyder til hygge, leg og sjov. Find vores udvalg herunder i høj kvalitet.

Halvhøj juniorseng – plads til hygge, leg og sjov

Hvem har sagt, at en seng skal være kedelig? Ved at vælge en halvhøj seng i stedet for en almindelig lav seng, får du udover en seng, også et sted til hygge, leg og sjov. Den halvhøje seng står nemlig på ben, hvorfor der under sengen er et perfekt rum til en hule, hyggerum eller opbevaring af alt legetøj.

Den halvhøje er ikke bare sjov – den frigiver også plads på gulvet. Det er den plads, som en seng normalvis ville optage på børneværelset. Hvis dit barn har et lille værelse, hvor en seng tager unødig meget af gulvpladsen, en den halvhøje seng derfor et oplagt valg. Denne sengetype giver med andre ord ikke bare plads til leg inde under den, men også udenfor den.

  • Lav en hyggelig hule til dit barn under sengen
  • Frigiver gulvplads på dit barns værelse – mere plads til leg og sjov
  • Vælg imellem flere størrelser og forskellige farver til både piger og drenge

 

Du finder en halvhøj juniorseng her på siden. Der er både forskellige farver og flere størrelser at vælge imellem, nemlig de to gængse størrelser til juniorsenge: 70x160 og 90x200. Find den perfekte juniorseng til dit barn på siden her i dag og bestil den hjem med det samme. Se også halvhøj senge med rutsjebane.

 

Indret en hule under sengen

Ved størstedelen af de varianter, som du finder af de halvhøje senge her på Bilka.dk, leveres (udover stige, sengehest, bund og madras) med forhæng. Det betyder, at du, så snart du har sat sengen op, har en hule herunder. Denne kan du med fordel indrette, så bliver den endnu mere hyggelig og dit barn får større glæde af den. Dette kan du gøre ved at opsætte lys i form af en væglampe, ligesom også et par puder vil gøre hulen komfortabel. Hvis du indretter hulen med begge dele, får du det oplagte sted at læse gode bøger højt for dit barn i.

 

Køb en halvhøj seng på Bilka.dk

Stor eller lille, blå eller lyserød – hvilken variant skal det være? Se vores store udvalg af senge og vælg den, der passer bedst til netop din pige eller dreng og køb den online i dag her på Bilka.dk. Vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!