Børnemadrasser

Giv dit barn god komfort om natten med den rette børnemadras. På Bilka.dk finder du en stor samling af behagelige børnemadrasser i skønne kvalitetsmaterialer. Vi har flere madrasser til både baby og junior, Gå på opdagelse i vores udvalg herunder. 

Den rette børnemadras er vigtigt for den gode nattesøvn 

En dejlig nats søvn er vigtigt for, at dit barn kan få ro til at udvikle sig samt få fornyet energi til den kommende dag. Til det formål er god komfort om natten essentielt. Med en behagelig børnemadras, der har en høj holdbarhed, får dit barn et godt soveunderlag, så kan din lille guldklump lægge sig godt til rette i sengen og fokusere på at samle kræfter til endnu en dag - nat efter nat.  

 

Opdag børnemadrasser i høj kvalitet 

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsmadrasser til babyer og juniorer

Vores børnemadrasser har en blød kerne af skum, så dit barn får en madras med en god og stabil sovekomfort. Her kan du også få en børnemadras med eksempelvis et toplag af hørfilt eller betræk i dobbelt-jersey, der giver en høj åndbarhed i materialet. Samtidig har vores børnemadrasser vaskbare betræk, så de er nemme at vedligeholde og holde rene.  

 

Sådan vælger du den rette børnemadras 

Hvilken madras passer til dit barns behov og udviklingsstadie? Til de helt små babyer er en fast skummadras anbefalet, da de helt gerne skal have en madras med minimal trykpåvirkning. Når dit barn vokser sig større og har brug for at skifte tremmesengen ud med en juniorseng, er en blødere skum- eller latexmadras anbefalet. Det gælder indtil, at barnet vejer mindst 50 kg. Så kan I eventuelt begynde at kigge på boks- eller springmadrasser, hvis I har lyst.  

Et nyttigt sidste råd: Hvis du lige akkurat kan føre din hånd ind under dit barns lænd, imens de ligger ned på madrassen, passer madrassen til dit barn