Køjesenge til børn

En køjeseng er god til deleværelset eller til overnattende venner og søskende på børneværelset. Find en køjeseng til husets mindste her på siden, hvor vi har kvalitetssikrede modeller i forskellige designs.

Køjesenge – pladsbesparende, hyggelig og social

De klassiske køjesenge er ikke forbeholdt lejreture og institutioner – der er tværtimod mange gode grunde til at overveje en køjeseng, når dit barn eller dine børn skal have en ny seng. En køjeseng er for det første det oplagte valg, hvis du har flere børn, der skal dele værelse. I sådanne tilfælde kan du spare en del af gulvpladsen ved køjesengen, da der således ikke skal være plads til to senge på værelset, men kun én. Der er jo ingen, der siger, at man ikke kan bytte plads! Det kan også være, at dit barn ofte har besøg af veninder og venner – eller måske nogle søskende – der overnatter. Med en køjeseng er muligheden for at have besøg der i al fald.

  • Et godt valg, hvis dine børn skal dele værelse
  • Alternativ til luftmadrassen, når dit barn har overnattende gæster
  • Høj kvalitet med Svanemærkede køjesenge fra Spiloppe

 

Der er forskellige modeller at vælge imellem – både hvad angår størrelse, design og ikke mindst farve. De køjesenge, som du finder på siden her, er fra kvalitetsbrandet Spiloppe. Samtlige af modellerne er Svanemærket. De er endvidere testet i forhold til sikkerhed og stabilitet. Du kan med andre ord trygt lade junior bruge og sove i en køjeseng her fra Bilka.dk.

 

Vælg en køjeseng med forhæng

Hvis du vil have endnu flere anvendelsesmuligheder med en køjeseng, kan du vælge en af de modeller, hvor der er forhæng på siden. Med et forhæng kan du omdanne den nederste køje til en vaskeægte hyggehule, som dit barn eller dine børn kan bruge til leg. Det gør hele børneværelset endnu mere hyggeligt, ligesom nogle børn vil finde sengen mere behagelig at sove i, når den er tillukket og lyset er afdæmpet. Forhængene fås i forskellige farver, så der er en køjeseng med forhæng til enhver dreng og pige.

 

Bestil en køjeseng til dine børn i dag

Vælg den køjeseng – med eller uden forhæng – der passer dit barn eller dine børn bedst her på siden, og bestil den hjem online i dag. Vi har et stort udvalg af senge og leverer dem direkte hjem til dig med ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger.

Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har Danmarks største udvalg, så hos os finder du alt, du skal bruge!