Springmadrasser

Med en springmadras får du optimal støtte og komfort på rejsen ind i drømmeland. Den kan bruges til alle sengetyper, og vores springmadrasser fås i mange forskellige mål og kvaliteter her på Bilka.dk.

Derfor skal du vælge en springmadras

En springmadras er opbygget af fjedre med omkringliggende skum, der beskytter fjedersystemet og sikrer dig en behagelig oplevelse med at bruge madrassen. I en stor del af modellerne i vores udvalg er skummet af typen purskum, der er særligt god til madrasser, fordi den har fugt- og svedtransporterende egenskaber, der beskytter madrassen og giver dig en god nats søvn – særligt hvis du har tendens til at få det alt for varmt om natten. På grund af de mange små pocket-fjedre i madrassen giver en springmadras rigtig god støtte og vil forme sig efter din krop og give dig den komfort, du har brug for. Støtten fra fjedrene fordeles, så det ikke kun er i enkelte dele af kroppen, der kommer tryk. I stedet støttes hele kroppen hele natten igennem.

  • Kan bruges til alle typer af senge

  • Har pocket-fjedre, der giver høj komfort, støtte og stødabsorbering

  • Er meget holdbar og har således en lang levetid, før den skal skiftes ud

Det er alfa og omega, at du får en god nats søvn, hvis du vil præstere optimalt om dagen. Derfor er det vigtigt med en god madras, og i sortimentet her på siden finder du springmadrasser til både enkeltsenge og dobbeltsenge i flere modeller.

I sortimentet finder du blandt andet springmadrasser fra kendte kvalitetsmærker som Diamant og Nordisk Fjer.

 

Find en springmadras, der matcher dine ønsker

Når du skal vælge springmadras, bør du først og fremmest indsnævre udvalget ved at se på springmadrasser i den ønskede størrelse, der passer til din seng. Herefter kan du læse nærmere om de enkelte madrassers hårdhed. Det er nemlig meget forskelligt fra person til person, om en hård, en blød eller en mellemhård madras er at foretrække. Hvad får dig til at sove bedst? Overvej det grundigt, og gå efter en springmadras, der passer perfekt til dine præferencer. Er du mest til en mellemting imellem hård og blød, kan du med fordel vælge en springmadras med dobbeltsidet polstring, der er en madras med to forskellige fastheder, som du kan skifte imellem efter behov. En madras med dobbeltpolstring er også ideel til kæreste- eller ægteparret, der ikke kan blive enige om, hvor hård madrassen skal være.

Vælg en springmadras fra Bilka.dk, og sov ekstra godt om natten. Altid ubegrænset returret og hurtig levering!