Skummadrasser

Få en god nats søvn med en fleksibel skummadras, som du finder i vores brede udvalg. Vælg mellem forskellige størrelser og materialer, herunder memory-skum og pur- eller koldskum. Find din favorit i vores store udvalg af skummadrasser.

Skummadras til forskellige behov

Det hersker næppe nogen tvivl om, at en god nats søvn er vigtig. Hvor god søvnen er, afhænger i høj grad af, om det er den rette madras, du sover på. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af skummadrasser i forskellige materialer. Vælg den, der passer bedst til dit søvnmønster.

  • Stort udvalg af størrelser
  • Forskellige prisniveauer
  • Former sig efter kroppen og giver god støtte
  • God til gæstesengen
  • Vælg imellem forskellige skumtyper


Det kan være svært at kende forskel på de mange forskellige madrastyper – men med en skummadras går du ikke galt i byen. En skum madras er nemlig alsidig, da den former sig efter din krop, når du ligger på den.

Guides til senge

Når det kommer til senge, er det ikke helt nemt at vælge den rette. Derfor har vi lavet flere guides til dig, der står over for et senge-valg. Her går vi i dybden med madrasser og senge, så du bliver klædt på til at træffe et godt valg. 

Typer af skummadrasser

Der findes forskellige typer af skummadrasser, da det er forskellige skummaterialer, der er anvendt. Hvilken skummadrastype, der passer dig, afhænger af dit behov. Der skelnes typisk imellem fire forskellige slags skum: purskum, koldskum, latex og memory-skum.

  1. Purskum er en form for basisskum. Skummadrasser i purskum holder på varmen og kan med fordel vælges, hvis du har svært ved at holde kropsvarmen, når du sover.
  2. Koldskum minder meget om purskum, både hvad pris og fordele angår. Til gengæld vejer en madras med denne type skum mere og har en større elasticitet.
  3. De mest avancerede skummadrasser er udført i latex, der er et naturprodukt. Særligt fordelagtigt ved netop en latexmadras er, at åndbarheden er høj. En skummadras med latex er derfor et godt valg til dig, der døjer med en for høj kropsvarme om natten. 
  4. Memory-skum er det materiale, der bedst tilpasser sig kroppens former og din kropsvægt, hvilket giver en god støtte. Det kan være nemmere at finde den rette sovestilling på denne type skummadras, og af den grund anbefales den især til baby- og børnesenge.


På Bilka.dk forhandler vi skummadrasser med de forskellige skummaterialer. Du kan derfor også finde din nye skummadras, uanset dine præferencer for materialet i madraskernen. Med en skum madras får du en behagelig seng, der passer til dig.

Søvn universet

Hvorfor gaber man? Og er der en sammenhæng mellem fuldmåne og søvn? Dét og meget mere kan du læse om i vores store søvn univers. Vi har samlet alt, du skal vide for at optimere din søvn og vågne frisk og veludhvilet.

Hvorfor vælge en skummadras?

En af de helt store fordele ved en skummadras er, at de har forskellige kvaliteter afhængigt af materialet. Det afspejler sig selvfølgelig i prisen. Det betyder, at du finder en skummadras, der passer til ethvert behov og enhver pengepung.

Skummadrasser er f.eks. ideelle til gæstesengen, da brugen af denne kan være begrænset, så det er måske næppe her, at du vil investere i en dyr madras. Til trods for madrassens pris kan du stadig være sikker på, at dine gæster får sig en behagelig nattesøvn i gæstesengen.

En anden fordel ved skummadrasser er, at du får en madras med en høj tilpasningsevne, der nærmest omslutter din krop, når du er gået i seng. Derudover føles en skummadras mere stabil end en springmadras, så den er mindre følsom over for bevægelser, hvis du deler seng med en.

 

Køb en skum madras i dag på Bilka.dk

Få en bedre nats søvn og bliv mere udhvilet med en ny skummadras til din seng. Køb den allerede i dag, og husk, at du altid har ubegrænset returret, hvis skummadrassen ikke lever op til dine forventninger.