Bredt udvalg af skummadrasser

Få en god nats søvn med en fleksibel skummadras, som du finder i vores brede udvalg. Vælg mellem forskellige materialer, herunder memory-skum og pur- eller koldskum.

Find en skummadras på Bilka.dk

Det hersker næppe nogen tvivl om, at en god nats søvn er vigtig. Hvor god søvnen er, afhænger i høj grad af, om det er den rette madras, du sover på. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af skummadrasser i forskellige materialer. Vælg den, der passer bedst til dit søvnmønster.

  • Stort udvalg af størrelser
  • Forskellige prisniveauer og skarpe priser
  • Former sig efter kroppen og giver god støtte
  • God til gæstesengen
  • Vælg imellem forskellige skumtyper

 

Det kan være svært at kende forskel på de mange forskellige madrastyper – men med en skummadras går du ikke galt i byen. En skummadras er nemlig alsidig, da den former sig efter din krop, når du ligger på den.
 

Hvilken type skummadras skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af skummadras, da det er forskellige skummaterialer, der er anvendt. Hvilken skummadrastype, der passer dig, afhænger af dit behov. Der skelnes typisk imellem fire forskellige slags skum: pur- og koldskum, latex og memory-skum.

  • Purskum er en form for basisskum, og madrasserne med denne type skum er også de billigste. Skummadrasser i purskum holder på varmen, og kan med fordel vælges, hvis du har svært ved at holde kropsvarmen, når du sover. Koldskum minder meget om purskum, både hvad pris og fordele angår. Til gengæld vejer en madras med denne type skum mere og har en større elasticitet.
  • De mest avancerede skummadrasser er udført i latex, der er et naturprodukt. Særligt fordelagtigt ved netop en latexmadras er, at åndbarheden er høj. En skummadras med latex er derfor et godt valg til dig, der døjer med en for høj kropsvarme om natten. Latexmadrasser er desuden allergivenlige.
  • Memory-skum er det skummateriale, der bedst tilpasser sig kroppens former og din kropsvægt, hvilket giver en god støtte. Det er nemmere at finde at den rette stilling at ligge på denne type skummadras, og af den grund anbefales den især til baby- og børnesenge.

På Bilka.dk forhandler vi skummadrasser med de forskellige skummaterialer. Du kan derfor også finde din nye skummadras, uanset dine materialepræferencer.

Brug en skummadras til gæstesengen

Skummadrasser kan erhverves for billige penge, hvorfor de også er ideelle at købe til gæstesengen. Brugen af denne kan være begrænset til et par gange årligt, så det er måske næppe her, at du vil investere i en dyr madras. Til trods for madrassens billige pris kan du stadig være sikker på, at dine logerende får sig en behagelig nattesøvn i gæstesengen.

Køb en skummadras i dag

Få en bedre nats søvn og bliv mere udhvilet med en ny skummadras til din seng. Køb den allerede i dag, og husk, at du altid har ubegrænset returret, hvis skummadrassen ikke lever op til dine forventninger.