Smashball

Du har sikkert set mange spille smashball rundt omkring på strande og i parker hen over sommeren. Vil du gerne have det populære spil til rådighed præcis, når det passer dig og dine venner eller familie? Så benyt dig af vores brede udvalg og køb smashball på Bilka.dk i dag.

Få pulsen op med et spil smashball

Smashball har været et hit hos mange, store som små. Og det er der en god grund til. Denne type havespil er simpelt og nemt at sætte op hvor som helst. Men der er samtidig et lidt mere aktivt aspekt til spillet i forhold til andre havespil som kroket, kongespil eller petanque. Det betyder, at du får bevæget kroppen på en helt anden måde. Samtidig er der alligevel mulighed for at nyde den friske luft, solens varme stråler og hinandens selskab.
 

Sådan spiller du smashball

Reglerne til smashball er relativt simple, og lyder sådan:

  • Smashball spilles som regel to mod to rundt om et lille net med en let og lille bold. 

  • For at serve skal bolden slås ned i nettet fra to meters afstand, hvorefter modstanderne har tre berøringer til at få bolden slået ned i nettet igen. 

  • Det hold, der først rammer jorden eller kanten af nettet, taber, og det modsatte hold får et point.

Når først serven, der ikke må være skæv eller stejl, er slået i nettet, må alle spillere bevæge sig hele vejen rundt om nettet. Første hold, der når 21 point, vinder spillet.
 

Skab hyggelige minder med smashball

Når solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen er dejlig behagelig, så kan det nærmest føles som en skam, hvis du holder dig indendørs. Så er det med at tage familien eller vennerne under armen og søge ud i det gode vejr. Om det er på stranden eller blot ud i haven er underordnet – du kan nemlig sætte smashball op lige der, hvor du har lyst. Og på den måde er der masser af sjov underholdning for alle. Sørger du samtidig for, at der er lidt snacks og køligt at drikke, kan du hurtigt få mange timer til at gå.