Stigegolf

Sigt, kast og tæl. Stigegolf er et populært havespil, som kan spilles af alle i familien. Børn og voksne kommer til at hygge sig omkring spillet, der blandt andet kan fås i forskellige træversioner. Skyd hyggestunderne i gang udenfor med et stigegolf-sæt fra Bilka.dk.

Giv dig i kast med det populære stigegolf

Spillet er ligesom både kongespil og petanque især populært om sommeren. Vejret er her ofte godt, og så er det rart at komme udenfor og få lidt frisk luft til hovedet. Eftersom spillet ikke fylder meget, er det rigtig nemt at have det med som en del af bagagen, når feriedagene og weekenderne står på camping- eller sommerhustur. 

Uanset hvorhenne du stiller spillet op, træner stigegolf dig i en håndfuld færdigheder. Koordinering, kasteteknik, afstandsbedømmelse og ikke mindst konkurrencegenet bliver nemlig sat på prøve hver gang, du spiller.
 

Lær reglerne til stigegolf

Ligesom alle andre havespil har stigegolf også regler. Når du køber spillet på Bilka.dk, kan du læse om reglerne til stigegolf i det medfølgende regelsæt, så du kan dyste mod vennerne eller børnene udenfor. Det er ret simpelt at komme i gang med at spille, da det består af: 

  • 6 bolas: 3 ensfarvede sæt med to bolde bundet sammen af en snor 

  • 1 stigegolf mål: Lille stige på knap 1 meter som har tre ribbe 

Kort fortalt går det ud på, at du enten én mod én eller holdvis kaster med dine bolas mod stigens trin, som giver forskellige point, når boldene hænger fast på ribbene. Modstanderens bolde kan du også forsøge at skyde ned. Når du først 21 point, vinder du.
 

Køb stigegolf i træ på Bilka.dk

På Bilka.dk er der et bredt udvalg af stigegolf. Spillet kan fås i forskellige kvaliteter og udgaver, så der er noget for enhver, der gør, at alle sammen kan være med. Har du en forkærlighed for træ, kan du glæde dig over, at stigegolf findes i dette materiale. Træ-versioner er flotte at kigge på, og samtidig vejer de ikke så meget. Se frem til sjov, hygge og masser af grin med stigegolf fra Bilka.dk.