My Hood

Skal der gerne fart over feltet, når dit barn leger? Så kan det være, at produkter fra My Hood kan skabe glæde. Her kan du eksempelvis opleve rulleskøjter og bokseudstyr. Derfor er der noget for enhver smag. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af My Hood, så du kan lade dig barn være aktiv.

Opdag udendørs leg fra My Hood

På Bilka.dk kan du opleve et bredt udvalg af produkter fra My Hood, der producerer alt fra boksebolde til inlinere. Er dit barn helt vild med at være aktiv? Eller vil du gerne give ham eller hende en lidt sjovere måde at være fysisk aktiv på i hverdagen? Så kan du finde god inspiration blandt sortimentet fra My Hood. Blandt andet tilbyder vi:

  • inlinere
  • beskyttelsessæt
  • fodboldmål
  • boksehandsker og boksesæk
  • løbehjul
  • cykler
  • stylter.
     

Det er derfor muligt at vælge et produkt, der passer til netop dit barns smag. En god og stabil cykel kan blandt andet inspirere de unge til at cykle til og fra skole. Måske falder cyklen endda i så god jord, at der også bliver taget på ture rundt i nabolaget i fritiden? Ligeledes kan inlinere og løbehjul både være god motion samt sjov underholdning, der samtidig træner benmusklerne og balancen.

Støt op om dit barns hobby med My Hood

Motivationen til at dyrke en hobby kan blive større, hvis der også er den rette opbakning. Vil dit barn gerne begynde til boksning? Så kan en boksesæk på værelset og et par boksehandsker fra My Hood være med til at vise, at der er opbakning hjemmefra. Det giver endda også mulighed for, at dit barn kan træne lidt ekstra derhjemme.

My Hood tilbyder smarte beskyttelsessæt, der sørger for at beskytte dit barns albuer og knæ, hvis han eller hun mister balancen. Det er især en god idé, hvis dit barn ikke er øvet i blandt andet at cykle eller stå på rulleskøjter. For at være på den helt sikre side, er det også at foretrække, hvis dit barn benytter sig af en smart cykelhjelm

Du kan finde alt til dit barns aktive hobbyer og udendørsleg på Bilka.dk, hvor du endda kan nyde ubegrænset returret. Lad dig derfor roligt friste af Danmarks største vareudvalg, så du shopper hos os.