ASG

ASG tilbyder attraktivt sports- og træningsudstyr til både træning og leg. ASG har alt udstyret til dig, hvad enten du ønsker at tabe dig, komme i bedre form, få mere overskud i hverdagen eller måske bare finde på sjove aktiviteter til haven. Her finder på siden derfor et bredt udvalg inden for træningsudstyr og aktiv leg. Alle produkter er udviklet i høj kvalitet.

ASG ER UDSTYR TIL TRÆNING OG AKTIV LEG FOR ALLE

ASG står for Active Sports Gear og er et skandinavisk brand. Uanset hvor du er i livet og om du har fokus på styrke, kondition, vægttab, opstramning eller leg så har ASG det helt rette udstyr til dig. Vi har udstyr så både børn og voksne kan være med og få en aktiv og sund livsstil, på præcis den måde de ønsker. Du finder udstyr inden for kategorierne træningsudstyr og aktiv leg, som er udviklet i høj kvalitet.

 

ASG – TRÆNINGSUDSTYR

Føler du ikke du har tiden til at træne? Fortvivl ej. Vi har alt udstyret så du kan bygge dit eget hjemmetrænings center lige midt i stuen eller i haven. På den måde er det både nemt at starte træningen samt vedligeholde den for en sund og aktiv livsstil. ASG tilbyder alt du skal bruge for at få den helt optimale hjemmetræning til dit behov.

Hvad enten du er mest til cardiotræning, styrketræning eller bare fitness generelt finder du udstyr i høj kvalitet fra ASG. Vi har bl.a. sjippetove, håndvægte, træningselastikker, kettlebells, træningsbolde og meget mere.

På denne side finder du et udvalg af ASG træningsudstyr, der med garanti vil booste dit energiniveau. I vores sortiment har vi f.eks. udstyr til:

  • Fitness
  • Styrketræning
  • Træning med kropsvægt
  • Aerobic
  • Cardio

 

ASG har udstyr for enhver smag, uanset hvor du er i livet, så tjek denne side ud og find inspiration til din personlige hjemmetræning.

ASG - UDSTYR TIL AKTIV LEG

Mange børn og voksne er fulde af energi, så hvorfor ikke gøre det sjovt at brænde den af? ASG sikrer sjov og aktiv leg i udendørs for både børn og voksne. Med udstyr til aktiv leg får du nemlig en sjov og nem måde at få motion ind i hverdagen.

Hvad enten du gerne vil brænde energi af i haven på en trampolin, med et boldspil eller et have spil, svømme eller taget udstyret med dig rundt finder du det helt rette her på siden.

ASG har udstyr til aktiv leg, der matcher netop dit behov uanset om du er på udkig efter:

  • Trampoliner
  • Havespil
  • Boldspil
  • Svømmeudstyr

 

Få gang i kroppen med mange timers udendørs sjov og skab mere energi og overskud i din hverdag.