8 VINGLAS DU SKAL KENDE

Få en bedre vinoplevelse med de rigtige vinglas

Der skal få ting til for at forbedre din vinoplevelse - de gode vinglas er én af dem!

Glasset har tor betydning for din oplevelse af vinen. De forskellige glas har fomre, der tilgodeser vinens struktur og smag. Glassene har betydning for hvor stor en overflade vinen har og dermed hvor meget af vinens aroma, der firgives.

De forskellige glas samler vinens aroma således, at du kommer til at smage den rigtigt på tungen. Der hvor vinen først møder tungen, er der hvor smagen fremhæves.

 

Hvilket glas til hvilken vin?

Når det kommer til viglas, så findes der mange forskellige typer glas, til de forskellige typer af vin. Du kan finde glas der passer til rødvin, hvidvin, mousserende vin og meget andet, men også glasderer designet til forskellige typer af druer og områder.

Er du en ægte vin-connaisseur og glassamler, har du selvfølgelig helt styr på de glas du skal bruge. Er du i tvivl om det, så har vi her på Bilka.dk samlet en række guides til 8 af de vinglas du skal kende, for at give dig og dine gæster den bedste oplevelse.

Bilkas store vinguide

Vinens verden er fantastisk! På Bilka.dk kan du finde en række forskellige guides, der gør dig endnu klogere på vin, druesorter og meget mere.

Køb vinglas online her

Mangler du vinglas?