Tips og tricks

Lær meget mere om vin med vores guides

Der er meget viden at tilegne sig om vin og der er altid et hav af spørgsmål. Hvad skal man drikke sin vin til? Hvordan er dte nu med serveringen? Hvordan leverer Bilka min vin?

Her på siden har vi samlet vores guides der giver dig information omkring vin, levering af vin, hvordan du bedst opbevarer din vin og meget mere! Det er også på denne side at du kan findes vores store drue-guide og lære meget mere om de druesorter der bliver brugt til at fremstille vin.

 

Leder du efter guides om rødvin eller hvidvin? Frygt ikke - dem har vi selvfølgelig også. I Bilkas store vinguide har du mulighed for at finde mere specifikke guides til rødvinhvidvin eller mousserende vine.

Den store drueguide

Vil du gerne lære mere om de forskellige drue-sorter? I denne guide har vi samlet en række guides der inormerer dig om de forskellige druer, der bruges til at lave vin. Du kan selvfølgelig læse både om røde og hvide druer. På siden finder du  bl.a. information om Marselan, Nero D'Avola, Pinot Noir, Zinfandel og mange andre.

Dekantering

Dekantering kan have en stor betydning for din vinoplevelse. Når du ilter vinen, vil du opleve en helt anden struktur og smag. Læs guiden og se hvornår du skal dekantere vin.

Tannin

Vil du gerne lære mere om tannin og garvesyre i vin? Her på Bilka.dk har vi skrevet en guide til dig der gerne vil dykke mere ned i hvad garvesyren betyder for smagen af din vin.

PROP

Fejl på vin handler oftest om iltning af vinen eller paraplybegrebet ”prop”. Det er de mest almindelige fejl på vin. Læs hvordan du kan finde ud af om vinen har prop.

Antal genstande i vin

Er du i tvivl om hvor mange genstande der er i en flaske vin? I denne guide hjælper vi dig med at udregne det korrekte antal genstande.

Vinsten

Bliv klogere på vinsten og hvad de små diamantligende krystaller betyder for din oplevelse med vin.

Sådan leverer vi vin

Læs mere om hvordan du får leveret din vin fra Bilka.dk. I denne guide kan du også læse om returnering af vin samt storkøb af vin.

BILKA WINECLUB

I Bilka WineClub får du inspiration og gode råd til valg af vin i Bilka – samt en lang række eksklusive medlemsfordele.

 

WineClub er perfekt for dig, der ønsker at blive endnu klogere på vin! Bliv medlem af hele Danmarks vinklub allerede i dag.