Værd at vide om glas til mousserende vin
Vælg et glas der lader boblerne rejse
Artiklen er udlånt fra Vivino
Mousserende hvidvin og champagne serveres i høje, tynde og snævre glas. Champagneglasset er designet til, at blive holdt ved den lange stilk. Således forhindrer du at varmen fra hånden, opvarmer bowlen og herved vinen. Svarende til ølglas, giver det smalle design boblerne lov til at rejse videre, forlænge kulsyren og forbedre kvaliteten af aromaen, samt fremhæve den visuelle appel. I tilfælde af Champagne og Asti, holdes vinen mousserende i endnu længere tid, hvis kanten er mindre.
Mousserende eller sparkling vine skal smages på den forreste del af tungen, for at få dne optimale smagsoplevelse.
Glasset er ideelt til
Champagne
Bør undgå
Italiensk Bolgheri
Bowle størrelse
Smal
Stilk længde
Lang
Fod bredde
Smal
Køb vinglas online her