Markiser

En markise beskytter mod solen, dug og regn, og vil forlænge udetiden på terrassen eller altanen. Find din nye markise herunder, hvor du kan vælge imellem hellukkede, halvlukkede og standardmarkiser.

Rivoli markise serien

Få inspiration til at vælge din næste markise. Se udvalget af Rivoli markiser og se, hvordan du kan indrette terrassen med en flot markise. 

Find en markise her

Når solen står højt, kan dens stråler næsten blive for meget at sidde i på terrassen eller altanen. Når du vil have skygge udenfor, er en markise det perfekte udstyr. Den beskytter desuden for regn og dug, ligesom den også kan holde på varmen, så du kan sidde længere udenfor, når solen går ned om sommeren.

  • Forlæng sommeraftenerne
  • Beskytter mod regn og dug – og holder på varmen
  • Vælg en motoriseret markise for den ultimative luksus

 

Der findes flere markisetyper, og i vores udvalg er der forskellige størrelser og farver at vælge imellem. Hvis du vil have den ultimative luksus, kan du vælge en model med motor.

 

Hvilken markise skal jeg vælge?

Den rette markise er naturligvis den, der passer bedst til din terrasse, altan eller hvor end, du vil placere den – men du skal også tage stilling til, hvilken type markise det skal være. I udgangspunktet skelnes der imellem tre typer af markiser – standardmarkiser, hellukkede og halvlukkede markiser. Det, der adskiller de tre typer fra hinanden, er motoren og hvordan markisen lukkes sammen, når den ikke er i brug. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Læs videre i det følgende, hvor du kan blive klogere på de forskellige typers egenskaber.

  • Den mindst avancerede markise fås med standardmarkisen, der ikke er udstyret med en motor. Det gør denne markise til den af alle typerne, der er nemmest at montere. Når den skal slås ud, skal du i stedet bruge en drejestang og hermed manuelt slå markisen ind og ud. Standardmarkisen er ikke beskyttet i en kassette, når den er rullet helt ind.

  • Hvis du vil undgå at bruge håndkraft, når markisen skal bruges, skal du naturligvis vælge en markise med motor. De elektroniske markisetyper sætter lidt højere krav til opsætning og installation, men er til gengæld yderst brugervenlige. Der skelnes typisk imellem to typer af motormarkiser – de hellukkede og halvlukkede. Den store forskel på de to ligger i, i hvor stort et omfang, markisen er dækket og indkapslet, når den ikke bruges. Den halvlukkede markise er, som det fremgår af navnet, halvt lukket ind, og tilsvarende er den hellukkede helt indkapslet og dermed fuldt beskyttet mod vind, regn og storm. Det har altså stor betydning for markisens levetid, om du vælger en hel- eller halvlukket version.
     

Køb en markise på Bilka.dk

Hvad end det er en standardmarkise, en hel- eller halvlukket markise, der passer bedst til din altan eller terrasse, kan du finde den på siden her og bestille den hjem online i dag.