Pavilloner til enhver lejlighed
Pavilloner til enhver lejlighed

Pavillioner til ethvert formål

En smart pavillon har et utal af anvendelsesmuligheder. Teltpavillonerne er oplagte til fest i haven, hvor de permanente pavilloner i træ skaber hygge i haven. Find dem alle på siden her.

En havepavillon har mange anvendelsesmuligheder

Måske skal du af sted på festival? I så fald kan en pavillon på campingpladsen være guld værd, hvis det bliver regnvejr eller solen bager ned hele dagen.

Derudover er en pavillon et must have for enhver, der tager på loppe- og kræmmermarkeder i det lunefulde danske vejr. Du finder naturligvis også sider til din pavillon her på Bilka.dk, så du har mulighed for at skabe endnu mere læ.

Partypavillioner er perfekte til fest hjemme i haven, med mulighed for at anrette mad- og drikkevarer i tørvejr, læ og skygge. De ligger i et lavt prisleje og kan sættes op og tages ned efter behov. De permanente havepavilloner som fx. træpavillonerne skaber sjæl og hygge i haven og der er rig mulighed for at skabe en hyggelig krog med blomster, havemøbler og hvad der ellers hører til.

 

Få lidt mere luksus med en lækker træpavillon

Drømmer du om en lille overdækket hyggekrog i haven, er en træpavillon et ideelt valg. En pavillon i træ skaber på én gang et romantisk og rustikt look i haven og der er rig mulighed for at indrette dig både hyggeligt og praktisk. Indret dig fx med lanterner, havestole og -borde, varme tæpper og dine favoritblomster for på den måde at skabe den perfekte oase til hygge og afslapning.