Havepavilloner

En smart pavillon har et utal af anvendelsesmuligheder. Teltpavillonerne er oplagte til fest i haven, hvor de permanente pavilloner i træ skaber hygge i haven. Find dem alle på siden her.

En havepavillon har mange anvendelsesmuligheder

Uanset om du søger skygge på solrige dage eller læ for en let brise, er en pavillon fra Bilka.dk den ideelle løsning. Vores sortiment af pavilloner spænder fra simple designs til mere sofistikerede modeller med sider, der tilbyder ekstra beskyttelse og privatliv.

Måske skal du af sted på festival? I så fald kan en pavillon på campingpladsen være guld værd, hvis det bliver regnvejr eller solen bager ned hele dagen. Derudover er en pavillon et must have for enhver, der tager på loppe- og kræmmermarkeder i det lunefulde danske vejr.

Partypavillioner er perfekte til fest hjemme i haven med mulighed for at anrette mad- og drikkevarer i tørvejr, læ og skygge. De ligger i et lavere prisleje og kan sættes op og tages ned efter behov.

De permanente havepavilloner, som f.eks. træpavilloner, skaber sjæl og hygge i haven. Der er rig mulighed for at skabe en hyggelig krog med blomster, havemøbler og hvad der ellers hører til.

 

 

Fordele ved en havepavillon fra Bilka.dk

Der er uendelige muligheder med en flot havepavillon, der kan danne rammerne for jeres sommerhygge. Tænk at kunne være ude, uanset om solen skinner eller det regner! Her er nogle af fordelene ved en havepavillon:

  1. Fleksibel brug: En pavillon kan bruges til alt fra afslapning i skyggen til at være centrum for udendørs fester og sammenkomster.
  2. Beskyttelse: Med sider giver pavillonen ekstra beskyttelse mod sol, vind og lette regnbyger, hvilket gør den ideel til det danske vejr.
  3. Stilfuldt design: Vores pavilloner er designet til at være både funktionelle og æstetiske, så de naturligt bliver en del af din haveindretning.


Skab et charmerende udendørs opholdsrum med en pavillon fra Bilka.dk, og nyd din have året rundt. Gør din have til en funktionel og indbydende forlængelse af dit hjem med den rette pavillon, der både tilføjer stil og komfort.

 

Sådan vælger du den rigtige pavillon

Den rigtige pavillon kan forlænge sommeren og danne rammerne for masser af hygge med familie og venner. Når du skal vælge den rette pavillon, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre, at den opfylder dine behov:

  • Størrelse: Mål det område, hvor pavillonen skal stå, for at sikre, at den passer ind i rummet uden at virke overvældende.
  • Materialer: Stellet kan være lavet af træ, metal eller plastik, mens taget ofte er af stof eller polyrattan. Du finder dog også pavilloner med et rigtigt tag. Vælg materialer, der passer til det vejr, pavillonen skal stå i.
  • Design: Overvej, om du ønsker en åben pavillon eller en pavillon med sider, der kan give ekstra beskyttelse mod vind og vejr.


Tænk også på, om havepavillonen skal være en permanent del af haven eller terrassen. Hvis den skal det, giver det mening at vælge en robust pavillon, der kan stå imod det danske vejr. Hvis den ikke skal stå der hele tiden, bør du vælge en model, der kan pakkes ned og sættes op igen.

 

Få lidt mere luksus med en lækker træpavillon

Drømmer du om en lille overdækket hyggekrog i haven, er en træpavillon et ideelt valg. En pavillon i træ skaber på én gang et romantisk og rustikt look i haven med rig mulighed for at indrette sig både hyggeligt og praktisk.

 

 

Tips til indretning af pavilloner

Med nedenstående tips kan du skabe et skønt og indbydende udendørs rum, der forlænger hjemmets komfort ud i haven. Indret din pavillon med stil og praktiske elementer, så den bliver det perfekte sted til afslapning og hygge.
 

1. Vælg passende møbler

Afhængigt af pavillonens størrelse og formål, kan du vælge loungemøbler, der skaber et afslappet miljø. Indret med havebord og -stole til middage med familie og venner eller sæt en hængekøje eller lænestol op, så du kan slappe af og nyde haven.
 

2. Tænk på belysning

Belysning skaber en indbydende atmosfære. Du kan placere lanterner rundt omkring i pavillonen for et blødt lys. Du kan også hænge lyskæder op for en hyggelig stemning. Vælg evt. farvede lys til festen. Solcellelamper kan bruges til at lyse området omkring pavillonen op.
 

3. Tilføj bløde og varme tekstiler

Tekstiler kan blødgøre rummet og tilføje farve og varme. Vælg gode puder, der giver ekstra komfort og læg bløde tæpper, der kan holde dig varm på kølige aftener. Hvis det er muligt, kan du opsætte gardiner for at få mere privatliv.
 

4. Dekorér med planter

Planter bringer liv og friskhed ind i din pavillon: Hængende planter skaber en frodig følelse og udnytter pavillonens højde. Grønne planter eller farverige blomster kan forstærke stemningen. Hvis du ofte spiser ude, kan du vælge urter, så du altid har friske krydderurter ved hånden.

 

 

Find en pavillon på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du pavilloner, der kan tilpasses netop dine behov og præferencer. Uanset om du søger en enkel model til periodevis brug eller en mere robust pavillon med sider for øget beskyttelse og privatliv, har vi noget for dig.

Du finder naturligvis også sider til din pavillon her på Bilka.dk, så du har mulighed for at skabe endnu mere læ. Samtidig kan de tages af, hvis I har brug for en frisk brise, der kan gøre varmen mere udholdelig i pavillonen.