Grillmad & grillopskrifter

Find inspiration til lækre grillopskrifter her på siden

På denne side har vi samlet et udvalg af fantastiske opskrifter, som du kan lave på grillen. Danskerne er gode til at grille ,og derfor vil vi selvfølgelig hjælpe med inspiration til lækre retter, måltider og snacks direkte fra grillen.

Det skal være sjovt og fedt at grille. Vores oprksifter kan både laves på kulgrill, gasgrill og elektronisk grill. Du kan også finde et par stykker til din rygeovn. Så uanset hvad din fortrukne grillmetode er, vil mange af vores opskrifter efterleve dette. 

Du kan finder opskrifter fra kendte mærker som Weber og Char-Broil, men også fra Grilltips. Fælles for alle grill opskrifterne er, at de er lette at lave og med garanti bliver et hit på bordet.

Bon appétit!

Grillopskrifter med oksekød

Oksekød er en af danskernes favoritter, og derfor kan du her på siden finde vores udvalg af grillopskrifter, hvor du bruger oksekød. Læs bl.a. om, hvordan du steger bøffer til perfektion eller prøve en af andre de spændende retter.

Grillopskrifter med svinekød

Der findes mange gode retter med svinekød. På denne side kan du finde alle vores grillopskrifter med svinekød. Du kan selvfølgelig finde ud af, hvordan du griller flæskestegen til perfektion, men der er også mange andre opskrifter, du kan lade dig inspirere af.

Grillopskrifter med fjerkræ

Du kan nemt stege fjerkræ på din grill. Måske vil du gerne servere and til jul eller en sprød kylling på de varme sommerdage. På denne side finder du vores grillopskrifter med fjerkræ, så du kan blive inspieret til det næste måltid.

Grillopskrifter på pizza og brød

Du kan nemt bage på din grill. Bag alt fra sprød pizza og pizzasnegle til lækre fastelavnsboller. Her kan du finde vores udvalg af forskelligt brød og pizza til grillen.

Grillopskrifter med fisk

Prøv nogle nye, spændende retter med fisk. På denne side kan du finde opskrifter på lækker laks, havaborre og kammuslinger. Lad dig inspirere og find din nye grill-favorit.

Sådan laver du marinader og rubs

Marinader og rubs er klassiske for gode grillretter. Læs, hvordan du laver de bedste marinader og rubs, så dine retter med sikkerhed bliver et hit.