Daybeds

Med en daybed får man et moderne og elegant udtryk i hjemmet. Bilka.dk har et bredt udvalg af smukke og komfortable daybeds. Udforsk vores sortiment her på siden.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Daybeds – til indretning og afslapning

Det er lidt for tidligt – eller sent – at lægge sig i sengen – så er det måske en daybed, du skal have fat i. Med en daybed har du det perfekte sted at slappe af, og så er den desuden et moderne indslag til din boligindretning. Du behøver med andre ord ikke gå på kompromis med stilen for komforten – et stilet og moderne møbel kan udgøre et yderst behageligt hele i dit hjem.

En daybed kan det hele! Den giver et moderne og elegant udtryk i dit hjem og så er den et perfekt spot til hygge og ren afslapning – på alle tider af døgnet. Det er med andre ord ikke tilfældet, at de stilede daybeds er blevet populære indslag i mange danske dagligstuer.

  • Det ideelle sted til afslapning og en eftermiddags- eller formiddagslur
  • Komplimenterer din indretning på elegant vis
  • Moderne og stilfuldt indslag i dit hjem.

 

Her på siden finder du vores store udvalg af daybeds. Der er både forskellige styles og farver at vælge imellem, så der findes også en daybed til din stue. Udvalget byder ligeledes på modeller i flere prisklasser til forskellige budgetter.
 

Hvilken model skal jeg vælge?

Når du skal vælge en daybed, handler det om at finde den, der passer bedst til dit hjem og ikke mindst din indretningsstil. Skal den være diskret i udtrykket – eller skal der være knald på farverne, så den bliver et blikfang i stuen?

De fleste af vores daybeds kan tilmed bruges som sofa. Vælger du en af disse modeller, kan du nemt ved at placere den mod en væg og supplere med et par store puder, forvandle din daybed til en lige så velfungerende sofa. Skal du have flest muligt muligheder med din daybed, kan du med fordel vælge en af de lidt større modeller.
 

Bestil en daybed på Bilka.dk i dag

Er du i tvivl om, hvorvidt det er en daybed, der er det rette sofavalg for dig? Du kan blive meget klogere i vores store guide til sofavalg. Hvis du her finder ud af, at det i stedet er en mere almindelig sofamodel, du er på udkig efter, kan du finde den i vores brede udvalg af sofaer. Her er der noget for enhver smag, behov og ethvert budget! Med Danmarks største vareudvalg har vi på Bilka.dk alt det, du skal bruge. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!