U-sofaer

Drømmer du om en ny og rummelig sofa med plads til hele familien, så er en stor U-sofa et rigtig godt bud på et møbel, der kan opfylde dine behov. Gå på opdagelse i vores sortiment herunder.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Komfortabel luksus med en U-sofa til stuen

Enhver stue bør indeholde mindst én sofa med høj komfort, så du altid kan sidde behageligt. Med en U-sofa er du sikret mange gode stunder sammen med dem, du holder af, og du får en sofa med god plads til jer alle. Selvom en U-sofa er en lidt speciel model, så har den, med sin kreative udformning, rigtig mange fordele:

  • Et godt alternativ til at investere i flere mindre sofaer, idet du får masser af plads i blot ét møbel
  • Let at tilpasse til din indretning og dine behov
  • Er designet til familien, og udover at være rummelig er den derfor også produceret i slidstærke materialer og ofte med aftageligt, vaskbart betræk.

 

En U-formet sofa bliver hurtigt hele familiens foretrukne møbel. Her kan I hygge jer sammen foran fjernsynet, spille et sjovt brætspil eller bruge tid hver for sig med eksempelvis en god bog eller musik i ørerne. Sofaen giver plads til alle, og vores modeller er lavet i slidstærkt materiale, så din nye sofa kan tåle at blive brugt, og så du og resten af familien kan have glæde af den i rigtig mange år. 

Se også vores øvrige udvalg af møbler til stuen her for at få mere inspiration til din indretning.
 

Mange forskellige kombinationsmuligheder

Selvom vores U-sofaer som udgangspunkt er rummelige sofaer designet ud fra samme udgangspunkt, så er de også meget forskellige. Det er nødvendigt for at kunne imødekomme de meget forskellige krav, som vores kunder har til deres nye sofa, men det betyder også, at du får meget lettere ved at finde en U-sofa, der passer ind hjemme hos dig. Vælg blandt andet imellem vendbare U-sofaer, venstrevendte U-sofaer, højrevendte U-sofaer og U-sofaer med chaiselong i enten enkelt eller dobbelt model.
 

Vælg din sofa online, og bestil den hjem i dag

Hvilken af vores U-sofaer passer bedst til de behov, der er i din familie? Vælg din nye sofa her ved at gå på opdagelse i udvalget og udforsk de enkelte modeller og muligheder. Når du har fundet din favorit, kan du lægge den i kurven og nemt bestille den hjem med det samme.