Modulsofaer

Når du skal finde den ideelle sofa, kan det være svært at finde lige netop de dimensioner, som passer til dit hjem og opfylder dine behov. På Bilka.dk finder du vores GRO moduler, som giver dig mulighed for at lave din egen opbygning af en komfortabel og flot modulsofa.

Design din egen modulsofa

Med GRO-serien kan du skræddersy din egen modulsofa. Bliv klogere på hvordan med denne guide.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Modulsofa - skab din egen drømmesofa

En behagelig og dejlig sofa har i den grad en central placering i hjemmet. Det er her, vi samles med familie og venner til hyggelige og mindeværdige stunder dag efter dag. Det stiller derfor også høje krav til den sofa, som skal danne ramme for disse stunder. På Bilka.dk har vi stor forståelse for, at det kan være noget af en udfordring. Derfor har vi skabt vores modulsofaer. Det giver dig mulighed for at skabe præcis dén sofa, du drømmer om.
 

Hvad indeholder et sofa modulsystem?

Svaret på ovenstående spørgsmål er simpelt - lige præcis, hvad du ønsker. Det fantastiske ved vores GRO modulsofa dele er, at du kan sammensætte de moduler, som du har brug, og få plads til hele familien. Det kan også være, at du har brug for en mindre sofa i studieboligen eller på teenageværelset. Her er en modulopbygget sofa helt ideel.

Vores moduler består af:

  • Puf
  • Hjørnemodul
  • Midtermodul
  • Modul med armlæn.

 

Det betyder, at du har fire elementer, som du kan matche på kryds og tværs. Lav en hyggelig 2-personers sofa, dejlig 3-personers sofa eller en stor sofa til hele familien. Valget er dit. Du finder vores sofa modul i forskellige farver - både i neutrale toner og farverige toner. Du kan både sammensætte de enkelte moduler selv, eller du kan også tage inspiration fra en af de modeller, som vi har sammensat.
 

Bestil modulopbyggede sofaer på Bilka.dk i dag

Der er ingen tvivl om, at en modulopbygget sofa er et ideelt valg til dig, der ønsker at bygge og sammensætte din egen sofa. Det giver dig stor frihed til at få den sofa, du drømmer om. På den måde får du også en sofa, som passer perfekt til dit hjem og rum, der hverken er for stor eller for lille. Bestil din modulsofa på Bilka.dk.