Kontormøbler og kontorartikler til indretning af kontoret
Kontormøbler og kontorartikler til indretning af kontoret

Kontor

På denne side finder du alt, hvad du skal bruge for at indrette dit kontor. Find alt fra kontorstole og skriveborde til pynteprodukter og opbevaringskasser.

Se alle produkter

Kontor indretning og inspiration til et godt arbejdsmiljø

Hvis du mangler inspiration til indretning af dit kontor kan du med fordel kigge rundt i vores kontor univers på Bilka.dk. Vi har alt lige fra gode kontormøbler til boligtilbehør til kontoret. Så hvis du skal indrette dit kontor hjemme eller ude, så er Bilka.dk et godt sted at starte. Vores sortiment er bredt og består af forskellige stile og designs, som du kan bruge til indretning af et fedt kontor, hvor du har lyst til at arbejde og har de bedste forudsætninger for at få lavet noget.

Det kan også være, at dig og din familie deler et kontorområde i hjemmet, hvor du kan tjekke mails, og hvor dine børn kan lave deres lektier. I dette tilfælde kan du sagtens finde kontor møblerne på Bilka.dk. Vi har også et bredt sortiment af god belysning til dit kontorhjørne.

 

5 tips til at skabe et godt arbejdsmiljø på dit kontor

  1. En god kontorstol med mulighed for at lave mange indstillinger gør at du kan sidde behageligt og sundt. Eksempelvis kan sædevip sikre, at du ikke sidder og hænger. Lændestøtte er også alfa omega i din siddestilling. Men vigtigst af alt er dog, at du har mulighed for at skifte siddestilling ofte. Og det kan du med en god kontorstol eller eventuelt en gamingstol, som også typisk kan indstilles på mange måder.
  2. Dit skrivebord skal være et bord med en overflade, som du kan lide, om så det er i træ, MDF eller lignende. Du kan vælge mellem kontorborde med eller uden skuffer, og det er kun dig selv, der ved, om du har behov for opbevaringsplads i skrivebordet eller ej.
  3. En god rumdeler eller reol kan sikre at du har mulighed for at organisere dine papirer og mapper. Det gør at du kan holde dit kontorbord frit for det værste rod, som kan gøre det svært at koncentrere sig. Indretning af kontor med opbevaringsmuligheder er meget vigtigt for dine muligheder for at præstere bedst muligt i en arbejdssituation, uanset om du arbejder hjemme eller har kontor udenfor hjemmet. Med tavler, eksempelvis glastavler, som du kan skrive på, får du også organiseret dine tanker på væggen.
  4. God belysning gør at du ikke skal anstrenge dine øjne for at læse. Selvom man ikke skulle tro det, så er god belysning også vigtigt i forhold til at kigge på en PC skærm. Det er nemlig forskellen mellem skarp lys fra skærmen og mørke omkring, som kan være hårdt for øjnene. En god bordlampe er et must-have på ethvert kontor, men også loftlamper og pendler kan bruges til at give et godt lys i hele kontoret.
  5. Indretning med grønne planter giver dig et godt indeklima på dit kontor. Man kan endda få luftrensende planter, så du har de bedste forudsætning for et godt indeklima. Derudover er planter for mange samtidig balsam for sjælen og giver dig den ro, som du har brug for.

På Bilka.dk finder du hele vores sortiment af møbler, belysning og tilbehør til dit kontor. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med dit køb kan du kontakte vores kundeservice.