Hjørnesofaer

Skal du have en ny hjørnesofa, så er du landet det rigtige sted. Herunder finder du vores store udvalg af moderne og lækre hjørnesofaer i god kvalitet.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Find din næste hjørnesofa her

Med en rummelig hjørnesofa til stuen er der god plads til alle – både familie, venner, gæster og hvem ellers, der lægger vejen forbi dit hjem.

  • Både højrevendte hjørnesofaer og venstrevendte hjørnesofaer 
  • Høj kvalitet til en skarp pris
  • Alle hjørnesofaer udnytter pladsen perfekt.
     

Uanset størrelsen på din stue er der typisk plads til en god hjørnesofa, hvis du prioriterer det. Måske bliver det kun en lille hjørnesofa, eller måske du har plads til en stor hjørnesofa med chaiselong, så du rigtig kan lægge dig godt til rette og slappe af efter en lang dag. Vi har både højrevendte hjørnesofaer og venstrevendte hjørnesofaer i sortimentet.
 

Bedst mulig udnyttelse af pladsen i stuen

Med en hjørnesofa får du optimalt udbytte af kvadratmeterne i din stue, fordi du udnytter både rummets længde og dybde. Det giver mange muligheder for at integrere en Bilka-hjørnesofa i din indretning uanset rummets størrelse. Har du brug for perfekt opbevaring? Se vores opbevaringsmøbler
 

Vælg en hjørnesofa med chaiselong

Har du plads til det, bør du vælge en lækker hjørnesofa med chaiselong, der giver ekstra siddepladser eller god plads til at ligge ned på sofaen: Der findes næsten ikke noget bedre, mens du nyder en god bog eller et afsnit af din yndlingsserie på TV’et. En hjørnesofa med chaiselong indbyder til masser af gode hyggestunder – både for dig alene og sammen med dem, du holder af. 
 

Køb hjørnesofa på Bilka.dk

Vores hjørnesofaer fås i flere farver og kvaliteter, og du kan vælge netop dén hjørnesofa, der passer bedst ind i din nuværende indretning eller til den indretning, som du drømmer om. Vidste du, at vi tilbyder Køb & prøv på alle hjørnesofaer?

Tag et kig på de mange muligheder her på siden, og find netop den hjørnesofa, der kan opfylde dine ønsker til en rummelig og super behagelig sofa for hele familien. Er budgettet lidt stramt? Så kan en billig hjørnesofa nok friste dig – eventuelt en hjørnesofa. Find din foretrukne model, og bestil den online her på Bilka.dk med hurtig levering. Jo hurtigere du får bestilt, jo hurtigere kan du slænge dig i din nye hjørnesofa og nyde tilværelsen på komfortabel vis!

Mangler du dertil et sofabord? Se hele vores udvalg af sofaborde