Open end sofaer

En open end-sofa er bestemt med til at skabe den perfekte stemning i stuen. Det åbne og stilrene design er ideelt til det moderne skandinaviske hjem. Og så er der helt sikkert plads til hele familien. Se det flotte udvalg af sofaer med open end på Bilka.dk. 

Open-end sofa: masser af hygge og moderne elementer 

Er du på jagt efter en flot, ny sofa til stuen? Open end-sofaer er et hit i mange hjem, hvilket der er flere gode grunde til. Rent designmæssigt afspejler sofaerne oftest et minimalistisk, stilrent og moderne design, der helt sikkert vil bringe noget positivt til din boligindretning og understrege stilen i dagligstuen.  

Plads er der som regel også nok af. Hvis du derfor har brug for en indbydende sofa, som du kan læne dig godt tilbage og flade ud i efter en lang og arbejdsom dag eller samle hele familien til fælles hygge foran TV’et, er en open end-sofa et ret godt bud herpå.  

 

Hvilken open-end sofa passer til dig? 

Når du skal vælge en sofa med open end, der passer til dig og din familie, er der tit flere elementer, du med fordel kan tage med i dine overvejelser. På den måde er du sikker på at vælge en open end-sofa, som du vil få glæde af i mange år frem. 

  • Størrelse - Størrelsen på din open end-sofa skal naturligvis passe til dine pladsbehov - eller omvendt begrænsninger. Vil du gerne kunne have plads til hele flokken i samme sofa, eller passer flere mindre sofaer samt lænestole bedre til det rum, du ønsker at skabe? Andre gange kan begrænset plads i stuen bestemme, hvilke muligheder du har. 
  • Materiale  - Materialevalg har både praktisk og stilmæssig betydning. Nogle materialer kræver mere vedligeholdelse end andre, og samtidig er nogle nemmere at rengøre end andre. Dertil er fornemmelserne anderledes fra materiale til materiale. Læder er eksempelvis slidstærkt og nemt at rengøre, men det kan - til tider - føles køligt. På den anden side føles open end-sofaer i stof varmere og blødere. Til gengæld er de mere vanskelige at rengøre.  

 

I vores store sofa-guide kan du læse mere om, hvordan du finder den perfekte sofa for dig.