Sofaer med chaiselong

Udnyt pladsen i din stue med en rummelig chaiselong sofa med plads til gæster og familien. Vælg mellem mange forskellige størrelser, materialer og stilarter i vores store udvalg på Bilka.dk. 

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Vælg den rette chaiselong sofa til boligen

Udvalget af forskellige modeller og materialer er stort, og valget kan være svært. For at gøre valget lidt lettere, får du her nogle ting, du kan tage stilling til, inden du køber.

  • Hvilken model, du skal vælge, afhænger først og fremmest af hvor stor en sofa, du har plads til. Find ud af, hvor sofaen skal placeres og tag mål. Du skal også gøre op med dig selv, hvor meget sofaplads, du har behov for. Er I kun to, der skal bruge den – eller skal der være plads til, at hele familien kan sidde der?
  • En nok svære beslutning ligger i hvilket materiale, du skal vælge sofaen i. Skal det være læder eller stof? Hvis du vælger en lædersofa, får du en sofa i et eksklusivt look, der bliver pænere med tiden. Med en stofsofa får du en blød og behagelig sofa, der er varm at sætte sig i. Der kan være stor forskel på hvor en vedligeholdelse, sofaen kræver – hav derfor vedligeholdelsesbyrden for øje når du vælger.
  • Sidst, men ikke mindst, er det et spørgsmål om at finde den sofa, der passer til netop din stil. Stilarterne og forskellige designs spænder heldigvis så bredt i vores udvalg, at der garanteret også findes en, der passer til dit indretningen i dit hjem.

Find den perfekte sofa med chaiselong

Med en chaiselong sofa får du et yderst komfortabelt møbel til din stue, der ikke optager meget plads, men stadig giver dig muligheden for at smække benene op efter en lang dag. En chaiselong sofa er med andre ord perfekt til dig, der har en lille stue og derfor ikke plads til en stor hjørne- eller U-sofa:

  • Passer til selv mindre stuer
  • Stort udvalg af modeller og størrelse
  • Vælg imellem forskellige materialer
  • God siddekomfort med plads til dine ben.
     

På Bilka.dk finder du også en chaiselong sofa, der matcher dine behov. I vores store udvalg kan du vælge mellem forskellige størrelser – fra de kompakte 2-personers til 4-personers sofaer, der skal have plads til hele familien.
 

Større fleksibilitet med en vendbar chaiselong

Du kan vælge imellem de venstre- og højrevendte chaiselong sofaer. Hvis du vil have den størst mulige fleksibilitet, kan du vælge en chaiselong, der kan spejlvendes. Med en spejlvendt chaiselong er anvendelsesmulighederne langt flere, da du kan rokere rundt i indretningen i stuen alt efter behov.
 

Bestil en chaiselong sofa hjem i dag fra Bilka.dk

Find en chaiselong sofa på Bilka.dk og køb den allerede i dag. Vi tilbyder altid ubegrænset returret, hvis chaiselong sofaen ikke lever op til dine forventninger. Se vores samlede udvalg af sofaer, hvor du finder både U-sofaer, hjørnesofaer og sovesofaer.