Alt til indretning af entre på Bilka.dk
Alt til indretning af entre på Bilka.dk

Entre

Her på siden finder du alle de produkter og møbler, som du har behov for til at indrette en flot entré. Gør entréen lækker med et bredt udvalg af bænke, spejle og småborde.

Se alle produkter

Inspiration til en stilfuld entré

En lækker entré er noget som de fleste, der går op i boligindretning, gør noget ud af. Det er nemlig det første rum i dit hjem, som du går ind i efter en lang dag. Det er også rummet, hvor du byder dine gæster velkomne i dit hjem. Det er rummet, hvorfra du giver dine børn sko på og sender dem i skole. Det er også der, hvor du kysser din mand eller hustru hej eller farvel. Indretningen af dette rum er ikke helt ligegyldig, da det er indgangen til din bolig. Her kan du finde masser af inspiration til indretning af en flot entré.

9 idéer til hvordan du indretter en lækker og praktisk entré

  1. Bænk: En bænk er både smuk at se på samt praktisk, da man typisk godt kan bruge et sted at sidde, når man tager skoene af eller på. Indret derfor med en lille bænk langs én af væggene i din entré.
  2. Skohylde: Der er ikke noget værre end sko, der flyder rundt på hele gulvet i entréen. Ved at organisere dem i en skohylde har du styr på dem. Man kan få skoskabe, hvor skoene slet ikke er synlige i din entré, men vælg det, der passer dig og din familie bedst.
  3. Knager: En knagerække eller stumtjener er idéel til at hænge overtøjet på. Hvis du ønsker en anden løsning med bøjler, kan du bruge et garderobestativ.
  4. Kommode: Du har typisk brug for opbevaring til huer, vanter, tørklæder og andet. Med en kommode får du et flot møbel til din entré, og så har du samtidig et sted at lægge dine nøgler ligeså snart du er kommet ind ad døren. Skaf dig eksempelvis en lille skål, der kan stå på kommoden. I denne kan du lægge nøgler, pung, mobil og andre småting.
  5. Opbevaring: Af andet opbevaring end skoskabe og kommoder kan du bruge kasser og kurve til opbevaring af småting eller accessories.
  6. Spejl: Over kommoden eller din bænk kan du hænge et spejl, så du kan tjekke om håret sidder inden du går ud ad døren. Vælg evt. et rundt spejl.
  7. Galleri: Vores kæmpe sortiment indenfor galleri inkluderer alt lige fra malerier og kunst til plakater og vægklistermærker. Med et par indrammede plakater kan du hurtigt få en hyggelig stemning i din entré. Kig vores sortiment igennem og du vil sikkert hurtigt finde et par plakater, der passer til din entré.
  8. Tæpper: Et tæppe i entréen giver en varm stemning og tæpper er dejlige at træde på, når man lige har taget sine sko af. Kig i vores sortiment af løse tæpper efter forskellige typer og størrelser af tæpper til entréen.
  9. Lamper: En god belysning i entréen er vigtig, så du kan finde den rigtige jakke, de rigtige sko eller tjekke make-up'en en sidste gang inden du går fra dit hjem. En pæn loftslampe gør også rummet dejligt at træde ind i for dine gæster, når du byder dem velkomne.

På Bilka.dk finder du hele vores sortiment af møbler til entréen. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med dit køb af entrémøbler kan du kontakte vores kundeservice.