Design din egen modulsofa

Med GRO-serien kan du skræddersy din egen modulsofa. Bliv klogere på hvordan med denne guide.

Sofaen er det essentielle møbel, når man skal indrette sin dagligstue. Det er det møbel, som man skal indrette resten af møblementet omkring og det møbel, der fylder mest. Derfor er det ikke uden grund, at det kan være besværligt at finde den rette sofa til sit hjem.

Det kan for mange være en oplagt løsning af investere i en modulsofa. Med en modulsofa har du mulighed for selv at designe din egen drømmesofa, hvor du kan vælge størrelsen, de enkelte moduler, samt hvilket betræk den skal komme i.

I guiden her vil vi hos Bilka.dk tage udgangspunkt i vores modulsofaer fra GRO-serien, så du bliver tilfreds med et køb fra os. Vi vil give dig 3 gode råd, når du skal til at designe din egen modulsofa, så du undgår uventede overraskelser og faktisk får en sofa, der passer til dine behov.

Hvorfor gå med modulsofaer fra GRO?

På Bilka.dk lagerfører vi modulsofaer fra GRO-serien, hvilket ikke er uden grund. Med modulsofaer fra GRO-serien kan du nem skille de enkelte moduler ad og sammensætte dem med andre moduler fra samme serien, helt som du ønsker at gøre det.

Med GRO-serien bestemmer du selv antallet af moduler, betrækkets farve, samt hvorvidt du ønsker chaiselong eller en puf. Du kan dermed skræddersy de enkelte komponenter, som passer bedst i dit hjem. Vores moduler består af:

  • puf
  • hjørnemodul
  • midtermodul
  • modul med armlæn.
     

Det er bl.a. denne form for fleksibilitet, der har gjort modulsofaer så populære, hvor du samtidig har mulighed for selv at vælge farve. Hos Bilka kommer denne sofatype i farver som orange, beige, grøn og grå. Du bestemmer selv, om du ønsker et ensartet udtryk eller mikse farverne med hinanden. 

Fælles for modulsofaerne fra GRO er, at de er produceret i stoffet Austin, som har en slidstyrke, kaldes også for martindale, på 115.00. Samtidig har de en farveægthed på 4/5 og en peeling på 4. Du vil være sikret en sofa, der holder sit pæne udseende og farve længe ved regelmæssig rengøring og vedligeholdelse.

3 tips når du skal skræddersy en sofa

Er du klar til at gå i gang med dit sofa-projekt? Hvis ja, godt for dig! Hvis ikke, så læs lige de 3 nedenstående tips, så du kan foretage et velinformeret valg.

 

1. Design sofaen, så det passer til formålet

Det kan måske være chokerende at høre, men formålet med din sofa er faktisk det vigtigste. For hvis sofaen ikke passer til det ønskede formål, kan den være nok så pæn og nok så smart, men den vil ikke blive brugt, hvis den ikke er brugbar eller behagelig at sidde i.

Ønsker du at bruge sofaen foran fjernsynet til velfortjent afslapning? Eller skal den bruges, når hele familien kommer forbi til fødselsdagsfejring? Eller vil du gerne have en alsidig sofa, der kan gøre begge dele?

Så skal du vælge moduler, så det passer til formålet. Her kan du designe alt fra en 2-persons sofa til en stor og rummelig u-sofa, hvor hele familien kan sidde samlet.

Eftersom vores moduler bliver lavet på bestilling, er det derfor vigtigt, at du har gjort det klart for dig selv, hvad formålet med sofaen er, så du får valgt og købt det antal komponenter, du har behov for i første omgang. Så skal du ikke vente i flere uger på det ekstra midterstykke eller puffen.

2. Mål op først, køb bagefter

I den henseende mener vi, at du skal måle op det konkrete sted, hvor du ønsker modulsofaen, før du gør et køb og placere den i rummet. Du risikerer nemlig at få en uventet overraskelse, hvis sofaen fylder mere eller mindre end forventet.

Find derfor målebåndet frem, og gå i gang med at måle de enkelte moduler, du ønsker. Så er du sikker på, at du ved, hvor meget den fremtidige sofa fylder. Du finder modulernes konkrete mål ved at tilgå det enkelte produkt. Måske finder du ud af, at du har plads til endnu et modul eller en puf, så du kan få en sofa med chaiselong.

 

3. Vælg ikke en farve, du kan lide, men en farve du kan leve med

Sofaen er en stor investering og også et stort møbel. Derfor er det vigtigt, at du vælger en farve, du ikke bliver træt af. Selvfølgelig skal du vælge en farve, som kan lide, men du skal også være sikke på, at du kan leve med den i adskillige år.

Det vil være ærgerligt at have ventet flere måneder på sin egen design-selv sofa og så matcher farven ikke, som man havde håbet. Du kan se dine farvemuligheder på inspirationsbillederne her på siden. Du skal dog være opmærksom på, at billeder kan afvige fra virkeligheden.

 

Find billige sofaer på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af sofaer, der vil passe ind i langt de fleste skandinaviske hjem. Så det er bare med at gå opdagelse i vores sortiment, hvor du finder sofaer i forskellige størrelser, typer, materialer og farver.

Vi har foruden vores modulsofaer også hjørnesofaer, 3 personers sofaer, daybeds samt mange andre sofatyper, hvor du ikke selv sammensætter og designet udseendet. 

Husk sofatilbehør
Tæpper, skind & plaider

KØB OG PRØV ALLE MØBLER PÅ BILKA.DK*

Hvis du fortryder dit køb, eller lever det ikke op til dine forventninger, så har du mulighed for at returnere det op til 30 dage.