EGLO lamper

EGLO blev grundlagt i Tyrol i 1969, og er i dag en af de førende indenfor produktion af lamper. EGLO belysning findes i mange farver og designs, så du kan finde en lampe, der passer ind i din stil. Gå på opdagelse i de forskellige serier og find en pendel og bordlampe, der matcher. LED belysning er også en del af sortimenter fra EGLO. LED er energibesparende og en pære holder i lang tid, så du sparer på strøm og pærer ved køb af en LED lampe fra EGLO.

En EGLO lampe er smuk belysning, alle har råd til

EGLO er en af verdens førende leverandører af belysning til hjemmet - og du har naturligvis chancen for at finde din EGLO lampe hos os. Vi tilbyder nemlig et bredt sortiment fra den østrigske producent. Uanset hvad du vælger, så får du flot design til overkommelige priser. Hvad enten det er indendørs eller udendørs brug. Find for eksempel:

  • EGLO gulvlampe til hygge- og praktisk belysning i stuen

  • EGLO pendel til spisebordet eller sofabordet for behagelig lys 

  • EGLO bordlampe til godt arbejdslys ved skrivebordet eller på reolen

Kendetegnet for EGLO lamper er det moderne, klassiske design. Samtidig formår EGLO at følge med i tidens trends. Blandt andet kan du finde EGLO lamper med LED, der er energibesparende. Vælger du derfor en lampe fra EGLO, får du minimalistisk, tidløs design, du også kan spare strøm på.

Finder du ikke EGLO lampen, der passer til din stil? Så kan du se alt i pæne lamper og belysning til indendørs og udendørs brug. Husk, at du på Bilka.dk har ubegrænset returret. Det gælder, så længe du medbringer din kvittering, og varen er i samme stand samt i original og intakt emballage.

Find EGLO lampen med LED

På Bilka.dk er vi vilde med god kvalitet, der ikke tømmer pengepungen - og det kan EGLO i dén grad leve op til. Blandt andet har producenten siden 2006 fokuseret på LED-teknologi i alle deres lampeserier. Det er med til at holde prisen nede, så du kan opleve en EGLO LED-lampe i elegant design.

Vær opmærksom på, at du vælger den rigtige pære til EGLO lampen. Pæren skal nemlig have samme lysstyrke (Lumen) som din eksisterende lyskilde. Derudover skal du sikre, hvor varmt eller koldt lyset fra pæren er.

Du kan læse flere gode råd i vores guide Hvilken pære skal jeg vælge?”. På den måde kan du blive endnu klogere på belysning. Bagefter kan du besøge vores store udvalg af forskellige typer pærer, og vælge den helt rigtige.