Arbejdslamper

Er du på udkig efter en god arbejdslampe til dit værksted, garage eller bolig, så tag et kig i vores sortiment af arbejdslamper her på siden. Næsten alle værkstedlamper her er med LED og en lang levetid, og er certificeret så de kan tåle både støv og vand.

Find en arbejdslampe på Bilka.dk

Til de projekter og arbejdsdage, hvor timerne bliver sene og mørket derfor hurtigt falder på, kan det være nødvendigt med en arbejdslampe. Denne type lampe giver et bedre og stærkere lys end en almindelig lampe – og det kan være nødvendigt for ikke at begå dumme fejl. Det gælder f.eks. når du maler og vil undgå helligdage. Her på siden finder du værkstedslamper, der leverer optimal belysning i værkstedet, så du kan arbejde ordentligt.

  • Bredt udvalg af typer og størrelser
  • Høj kvalitet fra anerkendte brands
  • Forskellige prisklasser

På Bilka.dk finder du lige den arbejdslampe, du mangler. Du kan vælge imellem forskellige typer – herunder både håndholdte modeller og arbejdslamper på stativ eller med fod. Vi forhandler de bedste og mest anerkendte brands, hvorfor du i udvalget kan finde arbejdslamper i den bedste kvalitet fra bl.a. Dewalt og Makita. Der er ligeledes flere forskellige prisklasser at vælge imellem, så der findes helt sikkert også en arbejdslampe, der passer til dit budget og dit behov.

 

Vælg den rigtige arbejdslampe

Arbejdslamper kommer i forskellige udformninger. Udover forskellige lysstyrker kan du vælge imellem både håndholdte arbejdslamper og modeller, der er udstyret med fødder eller sidder på et stativ. Hvis du vælger sidstnævnte er den helt klare fordel, at du får frie hænder til at arbejde. Omvendt er de lidt mindre og håndholdte arbejdslamper oftest en smule billigere end de store modeller. En håndholdt model leveres typisk med en krog eller lignende, som gør det muligt at hænge lampen op. Det giver en række lysmæssige fordele, da du hermed kan få belysningen fra flere forskellige vinkler.

Næsten alle værkstedlamper her er med LED og en rigtig lang levetid. Lysstyken varierer afhængig af, om du vælger en 10W eller 50W lampe. Alle LED-arbejdslamper er certificeret så den kan tåle både støv og vand. De er også udført i trykstøbt aluminimum. Nogle er mere praktisk lavet med stativ eller sensor.

Du kan ligeledes overveje hvilken energikilde, du skal vælge arbejdslampen med. Hvis du ikke har en stikkontakt eller -dåse i umiddelbar nærhed af dit arbejdsområde, kan du med fordel vælge en batteridrevet arbejdslampe. I så fald slipper du for at skulle bøvle med en forlængerledning og har fleksibilitet til at tage arbejdslampen med dig hen lige der, hvor du skal bruge belysningen.

 

Bestil en arbejdslampe på Bilka.dk

Find den rigtige arbejdslampe i vores udvalg lige her og bestil den hjem i dag. Husk også, at du på Bilka.dk finder alt det, du skal bruge til dit næste gør-det-selv-projekt – se hele udvalget i vores store online byggemarked. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!