Børnelamper

Her på siden finder du et stort udvalg af spændende og eventyrlige børnelamper, der skaber god og hyggelig belysning på børneværelset. Vi tilbyder børnelamper til væg, loft og bord med forskellige design og motiver.

Vælg de rigtige lamper til børneværelset

Når der skal indrettes børneværelse, er en af de ting, der kan være med til at skabe stemning og hygge belysningen. Med de helt rigtige børnelamper kan du være med til at skabe et rum med hygge og tryghed, hvor jeres børn vil elske at være. Her på siden kan du blandt andet bestille børnelamper med Disney figurer som Cars, Princess Mickey Mouse, Spiderman og Peter Plys. Lamper kan være med til at:

  • Skabe tryghed ved sengetid
  • Give de bedste forudsætninger for læselyst
  • Skabe seperate rum i rummet

Det vigtigste ved børneværelset er, at det skal være hyggeligt og indbydende. Med lamper ved sengen, over skrivebordet og ved yndlingspladsen kan I sammen skabe små rum i rummet, så de forskellige pladser i rummet belyses på en måde, der understreger den stemning, der ønskes. Uanset om du mangler skarp eller hyggelig belysning, finder du en spændende lampe, der vil passe perfekt til børneværelset her.

Bliv inspireret her på siden og køb en børnelampe til drenge- eller pigeværelset – så sørger vi for en hurtig levering til din privatadresse.
 

Brug lampen som inspiration til resten af indretningen

Du kan let bruge lamperne som udgangspunkt for resten af indretningen. For har du fundet en læselampe, en sengelampe og en skrivebordslampe, så giver det sig selv, at der skal laves en plads til hver af dem. På den måde kan du bruge lamperne til at skabe forskellige former for belysning tilpasset den anvendelse pladsen er tiltænkt.

  • Ved skrivebordet skal du bruge en lampe, der kan give et kraftigt, men også ligeligt fordelt lys. Med den helt rigtige pære kan du sørge for det perfekte lys til tegnepapiret.
  • Ved sengen kan du i stedet for den klassiske sengelampe og så vælge en lyskæde, der kan give et mere roligt og blødt lys, der ikke forstyrrer søvnen.
  • I vindueskarmen eller på en af hylderne kan du også vælge en lampe, der er mere til pynt end egentlig belysning, som en lavalampe eller en dekorativ lampe med disneymotiv.

Du kan med andre ord bruge lampen som enten udgangspunkt eller til at understrege den stemning, du ønsker at skabe. Du kan finde mere skøn inspiration i vores guide til indretning af børneværelset.
 

Hyggebelysning og generel belysning

Det er ikke altid, at ungerne har tid til at rende rummet rundt og tænde alle de små børnelamper, der står rundt omkring. Derfor er det lige så vigtigt, at der er en god og kraftig generel belysning i loftet.

På den måde kan der tændes en lampe, når det skal gå stærkt, og der bare skal lys på hele herligheden, når der er brug for fordybelse i flere aktiviteter.

Gå på opdagelse og lad dig inspirere af Danmarks største vareudvalg, og bestil dine favoritter hjem i dag!