Deltaco

Det nye Smart Home sortiment fra Deltaco giver dig et stort udvalg af smarte produkter indenfor alt fra LED-lamper til overvågningskameraer. Appen er nem at installere, og derigennem kan dine enheder hurtigt konfigureres. Udover at et smart hjem er praktisk, kan det også bidrage til energieffektivitet og øget sikkerhed. Forestil dig friskbrygget kaffe, når du vil have det, og belysning der kan tilpasses direkte på din mobil. Det kan du med Deltaco Smart Home, hvor alle dine enheder fungerer sammen nemt og problemfrit.

Smart Indendørsbelysning

Med smart indendørsbelysning fra Deltaco kan du tilpasse boligbelysning afhængig af stemning, følelser og aktivitet. Skift mellem forskellige lysstyrker og farver, eller vælg mellem koldt og varmt lys. Indendørsbelysningen fra Deltaco fungerer lige så godt som belysning om dagen, som til sent om aftenen.

Smart udendørsbelysning

Stemningsfuld udebelysning kan gøre gårdhaven eller altanen til en af hjemmets favoritpladser, så du får lyst til at tilbringe mere tid ude. Ligesom resten af Smart Home sortimentet kan lamperne selvfølgelig styres via appen. Det betyder, at du kan tænde, slukke og programmere lyset, uanset om du er hjemme eller ude.

Smart Power

Med de smarte strømstik fra Deltaco kan du programmere og styre enheder, der ikke er en del af Smart Home sortimentet. Det giver fx mulighed for at planlægge friskbrygget kaffe om morgenen. Bare vælg i appen, hvornår strømmen skal tændes, og du er klar. Strømstikkene kan også bruges til at kontrollere tænd og sluk af lamper, TV apparater og lignende. Og med et strømstik med energiovervågning kan du holde øje med dit energiforbrug.

Smart overvågning og sikkerhed

Føl dig mere tryg og sikker når du ikke er hjemme med Deltaco Smart Home. Gennem Appen kan man kombinere bevægelsessensor med kamera, belysning, eller sirener. Derudover har du mulighed for at se hvad der sker i dit hjem direkte fra den smarte app, uanset hvor du befinder dig.