Spisebordslamper

Find en fin spisebordslampe, der passer perfekt til dit spisebord på Bilka.dk. Vi har både moderne pendler med en eller flere pærer og klassiske former. Bliv inspireret af vores lamper til spisebordet herunder, og bestil nemt din belysning online.

En god spisebordslampe er uundværlig

Skab en hyggelig og oplyst spisestue med en flot spisebordslampe. Med den rette lampe til dit spisebord kan du både skabe en behagelig stemning og se maden, du serverer for dine gæster.

Bruger du også dit spisebord til at spille brætspil og arbejde, fungerer en eller flere spisebordslamper rigtig godt til formålet. Bliver bordet for eksempel kun brugt til at nyde maden, vil en glaspendel med diffust lys give en hyggelig stemning, mens pendler med nedadrettet lys er oplagt, hvis du også bruger bordet til lektier, arbejde og underholdning.
 

Flotte spisebordslamper i forskellige designs

På Bilka.dk finder du flere forskellige slags spisebordslamper til hen over spisebordet. Vores pendel lamper, kan du for eksempel få med en eller flere pærer. Desuden har vi mange modeller med forskellige flotte skærme, der kan skabe spændende mønstre, når du tænder lyset, og som giver personlighed til rummet.
 

Hvilken spisebordslampe skal du vælge?

Valget af spisebordslampe afhænger ikke kun af din øvrige boligindretning og lampens funktion. Det er også afgørende, at lampen hænges i korrekt højde, og at belysningen er optimal i forhold til bordet og rummet. For at vælge den rette spisebordslampe, er her nogle punkter, du bør overveje:

  • Den rigtige afstand: Store lamper bør hænge 60-75 cm over bordet, mens mindre lamper typisk placeres 55-65 cm over bordet for bedst mulig belysning.

  • Et godt lys: En lysstyrke på 800-1000 lumen er ofte ideel over spisebordet. Lysfordelingen afhænger dog af lampens skærm.

  • Størrelsen på lampen: Din spisebordslampe bør optage omkring en tredjedel af spisebordets bredde. Husk, at en højere loftshøjde kan kræve en større lampe for at opnå det bedste visuelle resultat.

Udforsk det brede udvalg af spisebordslamper på Bilka.dk og gør brug af vores gode tips til at finde den perfekte lampe til dit spisebord. Når du har fundet den rette lampe, kan du bestille den uden bekymringer; på Bilka.dk tilbyder vi nemlig altid ubegrænset returret.