Romantiske bøger

Oplev romantiske bøger af dygtige forfattere, hvor kærlighed er i fokus. Vores udvalg af kærlighedsromaner lader dig mærke karakterernes sommerfugle i maven.

Populære forfattere

Forførende kærlighedsromaner for voksne

Er du vild med romantik, stormende forelskelser og bankende hjerter? Så er kærlighedsromaner for voksne lige noget for dig! Med et strejf af erotik tager romantiske bøger dig igennem kærlige relationer, der udvikler sig i forskellige retninger.

Uanset om du er til forbudt, ulykkelig eller rosenrød kærlighed, finder du romantiske bøger til enhver romantiker på Bilka.dk. Vi har kærlighedsromaner af anerkendte forfattere, der med ord kan tryllebinde læsere og få dem til at mærke den spirende romance gennem siderne.

 

Bredt udvalg af kærlighedsromaner

I vores udvalg af romantiske bøger finder du forskellige typer af romaner om kærlighed. Vi har noget for både den voksne og unge målgruppe, der elsker at følge med i vilde kærlighedshistorier. I vores udvalg finder du bl.a.:

  • Kærlighedsromaner for voksne
  • Historiske kærlighedsromaner
  • Kærlighedsbøger for unge


Med kærlighedsbøger for unge rammer ungdomsbøgerne lige ind i hjerterne på ungdommen. Der er skruet op for hemmelige forelskelser, forbudte kærtegn - alt sammen kombineret med ungdommens svære følelser. På Bilka.dk finder du romantiske bøger til unge som ældre.

#BookTok-bøger

På TikTok anmelder bruger over hele verden bøger. Det er alt lige fra romantiske bøger til krimier. I vores udvalg finder du bøger, der hitter på #BookTok, så du kan læse de roste bøger fra bogentusiaster over hele verden.

Gammel kærlighed med historiske kærlighedsromaner

Gammel kærlighed ruster ikke, siger ordsproget. Med historiske kærlighedsromaner bliver du taget tilbage i tiden. Her er forskellige samfundslag, forbudt kærlighed og intriger typiske emner i bøgerne, som lader dig komme helt tæt på de komplicerede romancer.

Læs f.eks. spændende historiske kærlighedsromaner af Julia Quinn eller fordyb dig i adelige romancer, forbudte relationer og skjulte stævnemøder i vores udvalg af historiske kærlighedsromaner til dig, der er vild med kærlighed og fortidens regler og spændende karakterer.

 

Hvilken romantisk bog skal du vælge?

Uanset om du har læst mange romantiske bøger, eller du vil give dig i kast med genren, så har vi et stort udvalg af underholdende og detaljerede bøger, der gør, at du bliver helt opslugt og har svært ved at give slip på bøgerne.

På Bilka.dk finder du blandt andet skønne romantiske værker fra danske og udenlandske bestsellerforfattere. Er du mest til romantiske bogserier eller enkelte, gode værker? Vi tilbyder begge dele, så du helt selv kan skifte mellem medrivende bogserier og enkelte værker.

Fordelen ved en bogserie er, at du får mulighed for at følge hovedpersonerne og deres udvikling i serien over en årrække afhængigt af, hvor mange bøger, serien indeholder. Det kan være en lærerig og sjov rejse.

 

 

Lev dig ind i romantiske fortællinger fra Bilka.dk

Leder du efter en god bog, som du kan tage med på din ferie, eller er du på udkig efter den næste store bog, du som du skal læse? Så bør du overveje at kaste dit blik på vores store samling af romantiske bøger, som du nemt kan fordybe dig i.

På Bilka.dk har vi romantiske bøger med varme fortællinger, der drager dig og kan påvirke følelserne i kroppen. De romantiske bøger skrevet af de bedste forfattere, som forstår at skrive detaljerede og medrivende værker, der har fokus på kærlighed, konflikter og spænding.