Julia Quinn bøger

Julia Quinn er en amerikansk historisk romantisk-forfatter. Romanerne er blevet oversat til 29 sprog, og hun har været med på New York Times’ Bestseller-liste 19 gange. Se hele udvalget af bøger fra den anerkendte forfatter her på siden.

Bridgerton-serien

Oplev de mest kendte værker fra Julia Quinn

Julia Quinn er skaberen af nogle af de mest anerkendte romantiske romaner, som især er præget af den engelske overklasse i 1800-tallet. Værd at nævne er for eksempel den prisbelønnede serie af bøger, Familien Bridgerton, som netop omhandler en engelsk, velhavende familie i starten af 1800-tallet. Familien Bridgerton serien består af otte bøger, hvor flere af dem dem er udkommet på dansk.

Julia Quinn er også kendt for Rokesby-serien, som ligeledes er en fortælling om en familie. Bridgerton og Rokesby fortællingerne er faktisk nært beslægtet, da de er naboer og særdeles gode venner i historierne. Det giver læseren en fornemmelse af, at flere af værkerne fra Julia Quinn har en forbindelse, som forener de mange, spændende fortællinger.

Har du lyst til at vide mere om de mange familiemedlemmer i de spændende værker? Så kan du med fordel vælge en eller flere bøger fra Julia Quinn.

 

Rækkefølgen på Julia Quinns bøger

Er du på udkig efter rækkefølgen på de populære bøger skrevet af Julia Quinn? Vi har her samlet et overblik over udgivelserne, så du kan læse bøgerne i den rækkefølge, som Julia Quinns har skrevet dem. 

 

Rækkefølgen på Smythe-Smith-serien

 1. Som i en drøm (2024)

 2. En nat som denne (2024)

 

Rækkefølgen på familien Rokesby-serien

 1. Familien Rokesby – Den rebelske miss Bridgerton (2023)
 2. Familien Rokesby – En opdigtet ægtemand (2023)
 3. Familien Rokesby - Miss Bridgertons hemmelighed (2023)
 4. Familien Rokesby - En uhørt skandale (2023)

 

Rækkefølgen på familien Bridgerton-serien

 1. Familien Bridgerton – Den ugifte hertug (2020)
 2. Familien Bridgerton – En uventet forelskelse (2020)
 3. Familien Bridgerton – En fortryllende hemmelighed (2020)
 4. Familien Bridgerton – En uundgåelig længsel (2020)
 5. Familien Bridgerton – Et uforglemmeligt frieri (2021)
 6. Familien Bridgerton – En uimodståelig fristelse (2021)
 7. Familien Bridgerton – Et fængslende kys (2021)
 8. Familien Bridgerton – Et afgørende øjeblik (2022)

 

Få hele oplevelsen på Bilka.dk

Har du fundet din nye bog fra Julia Quinn, så kan du passende også se udvalget af vores skønne hængekøjer. Så kan du nyde de danske årstider - flere af hængekøjerne kan nemlig holde til flere slags vejr, da de er produceret i et holdbart materiale.

Kan du bedre lide at sidde indenfor og fordybe dig i den spændende historie? Så kan det være, at vores flotte indendørslamper er noget for dig. En god bog kræver god belysning, og det kan du finde på Bilka.dk. Til din flotte lampe kan du også vælge en behagelig sofa. Med andre ord - på Bilka.dk kan du finde det, du skal bruge, for at du kan få mest muligt ud af dine Julia Quinn bøger. Vælger du de forkerte produkter, så kan du nemt gøre brug af vores ubegrænset returret. Husk din kvittering og emballage.