Lone Theils bøger

Oplev Lone Theils bøger fyldt med spænding og mystik, der kombinerer internationale perspektiver med virkelige hændelser. Læs bøger af Lone Theils i den rigtige rækkefølge eller giv dig i kast med hendes andre bøger. Find dine favorit krimier af forfatter Lone Theils på Bilka.dk.

Forfatter Lone Theils – krimier fyldt med spænding

Lone Theils er en dansk forfatter og journalist, der skriver spændende krimier og romaner. Hendes krimier er kendt for at have et internationalt perspektiv, og Theils henter inspiration til bøgerne fra virkelige begivenheder og sit eget liv.

Lone Theils er især kendt for sin krimiserie om journalisten Nora Sand, der afslører mørke hemmeligheder og opklarer gådefulde sager. Serien er elsket for sin realistiske skildring af journalistik og efterforskning, og den minder meget om Theils erfaringer fra sit eget liv som journalist i London.

 

Lone Theils – rækkefølge på bøger

For at få den bedste oplevelse af Lone Theils krimier, anbefaler vi, at du læser bøgerne i rækkefølge. På den måde kan du følge med i udviklingen af serierne og få den fulde læseoplevelse. Se rækkefølgen på bøgerne nedenfor.

 

Nora Sand-serien

Med serien om Nora Sand fik Lone Theils sit gennembrud. Lone Theils’ bøger gemmer på både mysterier og plottwists, der vil få dig til at måbe. Du ka’ læse bøgerne om Nora Sand i følgende rækkefølge:

 1. Pigerne fra Englandsbåden (2016)
 2. Den blå digters kone (2017)
 3. Heksedrengen (2020)
 4. Stilleleg (2020)
 5. De usynlige (2022)
 6. Troskyldigheden selv (2023)


Bøgerne om Nora Sand kan godt læses som selvstændige romaner, men hvis du vil have den fulde oplevelse og nyde de små detaljer, anbefaler vi, at du følger ovenstående rækkefølge.

 

Signe Brask-trilogien

Trilogien om Signe Brask er også kendt som Hjemvendt-trilogien. Her møder du politiassistenten Signe Brask, der står over for svære professionelle og personlige udfordringer. Trilogien foregår i Vestjylland, og Lone Theils formår at skabe en dyster og mørk stemning i serien.

 1. Savnet (2019)
 2. Undergravet (2021)
 3. Uforløst (2023)


For den perfekte oplevelse af trilogien bør du læse serien i ovenstående rækkefølge. På den måde kan du følge med i Signe Brasks udvikling gennem bøgerne. Dog kan du godt læse bøgerne som en selvstændig bog, da hver bog afslutter sit eget plot.  

 

Stand alone bøger

Lone Theils har også skrevet selvstændige værker, som du kan læse uafhængigt af hinanden. Her får du et par stykker, som du kan læse, hvis du er vild med Lone Theils’ skrivestil:

 1. London (2012)
 2. Globetrotter (2015)
 3. 87 sekunder (2017)
 4. Britiske seriemordere 1 (2023)
 5. Britiske seriemordere 2 (2023)


Lone Theils har også begivet sig ud i at skrive børnebøger, der introducerer børn til krimigenren på en god måde. Serien hedder ”Det hemmelige detektivbureau” og følger to små detektiver, der skal løse komplekse gåder og forunderlige mysterier.

 

Find dine favorit Lone Theils bøger på Bilka.dk

Med stærke kvindelige karakterer, masser af plottwists og tråde til virkeligheden, er du godt underholdt med Lone Theils’ bøger. Gå i gang med serierne eller sæt dig ned og nyd en af Lone Theils’ stand alone bøger og få en god læseoplevelse.

Vil du læse bøger af Lone Theils? Så se vores udvalg af Lone Theils bøger på Bilka.dk. Der er masser af spændende bøger at give dig i kast med, og måske vil du få svært ved at slippe bogen, når Lone Theils giver dig sit bud på, hvordan en krimi skal skrives.