Jens Henrik Jensen bøger

Er du vild med krimi, så vil du formentlig også kunne lide Jens Henrik Jensens bøger. Fortællingerne er nemlig blevet taget godt i mod i de nordiske lande. Sæt dig godt til rette og opdag for eksempel den betagende Oxen serie af Jens Henrik Jensen.

Oplev trilogier på højeste niveau

Jens Henrik Jensen er blandt de bedste danske krimiforfattere og har vundet adskillige priser for sit arbejde med de velskrevne trilogier. De omhandler blandt andet:

 • Oxen-serien
 • Portland-trilogien
 • Kazanski-trilogien


Måske har du allerede læst én af Jens Henrik Jensens bøger? Eller har du fået anbefalet at læse en af hans bøger på din næste rejse? Så kan du blive klogere på rækkefølgen af Jens Henrik Jensens bøger, så du kan vælge det bedste sted at starte.

 

Jens Henrik Jensens bøger - rækkefølge

"Wienerringen" fra 1997 markerer Jens Henrik Jensens debut i thriller-genren, hvor han med sin naturlige flair for intens spænding og komplekse plot leder læseren gennem en verden af international spionage.

Denne første bog etablerer Jens Henrik Jensen som en mesterlig fortæller, der formår at fange og holde fast i læserens opmærksomhed fra første til sidste side. Nedenfor kan du se rækkefølgerne på Jens Henrik Jensens andre serier og trilogier.

 

Oxen bøger - rækkefølge

 1. De hængte hunde (2012) 
 2. De mørke mænd (2014) 
 3. De frosne flammer (2016) 
 4. Lupus (2018) 
 5. Gladiator (2021)
 6. Pilgrim (2023)


 

Portland-trilogien - rækkefølge

 1. Økseskibet (2005) 
 2. Kulmanden (2007) 
 3. Spøgelsesfangen(2010) 


 

Kazanski-trilogien - rækkefølge

 1. Kællingen i Krakow (1997) 
 2. Hofnarren i Murmansk (1999) 
 3. Ulven i Banja Luka (2002)

 

Bøgerne opretholder et højt niveau fra start til slut, og det har resulteret i, at bøgerne er blevet udgivet i flere lande udenfor Danmarks grænser. Har du fulgt med på Jens Henrik Jensens utrolige rejse med utallige krimiromaner siden 1997, så vil vores udvalg af bøger af Jens Henrik Jensen formentlig stadig vække din interesse.

 

Om Oxen serien

Du har måske hørt om Oxen serien allerede. Den er nemlig udgivet i mere end 14 lande, og den er også sendt som serie i fjernsynet. Den er blevet utrolig populær, og det kan vi godt forstå.

Oxen-serien handler om Niels Oxen, som er krigsveteran og som forsøger at skabe en mening med tilværelsen - på trods af krigstraumer. Serien har modtaget en storm af ros fra læsere og anmeldere, som gør Oxen-serien til ét af Jens Henrik Jensen mest anmelderroste værker.

De første tre bøger i Oxen serien udgør deres egen trilogi, som kaldes Danehof-trilogien. Lupus er en selvstændig fortælling i serien, og den kan læses uden kendskab til Oxen serien. Du ka' også læse Gladiator og Pilgrim selvstændigt, men Pilgrim tager dog delvist udgangspunkt i Gladiator.

 

Køb spændende bøger af Jens Henrik Jensen

Det er altid hyggeligt at slænge sig i en blød sofa med et varmt tæppe og en god bog. Følelsen er noget helt specielt, og det kan være opskriften på hyggelige stunder. Den følelse kan du også opleve med udvalget fra Bilka.dk, da vi har bøger i forskellige genre.

Du ka' derfor også finde børnebøger, faglitteratur, biografier eller noget helt fjerde. Måske kan en flot lampe i god kvalitet friste, så du kan læse bogen i den bedst mulige belysning.

Vælger du det forkerte produkt, så kan du også nemt og hurtigt returnere dine produkter, hvis de er i intakt og original emballage. Husk din kvittering.